Thom4s Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 <a href="http://www.gtspirit.com/2011/04/12/gallery-autorai-2011-in-amsterdam/">> AutoRAI 2011 – Amsterdam Motor Show <</a> Wczoraj byłem na powyższej imprezie motoryzacyjnej. Chciałem powklejać trochę swoich zdjęć, ale w linku jest mniej więcej obraz jakie samochody zostały zaprezentowane. VW zaprezentował nową Jettę i w zasadzie wszystkie swoje obecne modele. Siedziałem m.in w RS5, RS3, nowym A6, A7, A8. BMW 1 Series M, Specjalnej edycji M3, nowej BMW 5, 911 Black edition, Panamera, nowy CLS i wiele innych... Zostałem przewieziony Gallardo Bardzo pozytywne wrażenie wywarło na mnie BMW ze swoimi nowymi modelami i Audi. Mercedes jakością ustępuje obydwóm markom i wszystkie modele tej marki w środku wyglądają podobnie. Ogólnie Merc bardzo mnie rozczarował. Jakość materiałów w Audi wg mnie trochę ustępuje bawarce, ale i tak jest dobrze. Na targach były 2 Veyron'y i na żywo po prostu miażdżą. Fotka ode mnie: Parę fotek RS5 ode mnie: Za rok na pewno jadę na targi w Genewie.
Rekomendowane odpowiedzi