Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Błysk i połysk w środku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam towarzystwo,

profesjonalnie zajmuje się czyszczeniem tapicerki ale wy chleba mi przecież nie odbierzecie.. he he

proponuje do czyszczenia Cartec Royal 80 a do pielęgnacji matowy Dasch fresch, kto spróbuje nie pozałuje.

Są to profesjonalne środki więc w stosunek jakość/cena jest bezkonkurencyjny i są naprawdę wydajne.. jedyny minus to pojemniki - min 1l.

pozdro.

Opublikowano

Ja w swojej B6 all Plastiki czysze i tu uwaga : mokrą ircha (ledą), no powiedzmy zdecydowanie wilgotną , tylko i wyłacznie , zadnej chemi w jakiej kolwiek postaci . Efekt , wszystko wygląda jak nowe w salonie :) kilku znajomych tak stwierdziło wsiadajac do Autka. Fakt faktem ze po sprowadzeniu była czyms plako podobnym wyswiechtana wiec doszła do siebie dopiero za 4-5 razem. Co do plaka, deska siada od niego zapychaja sie pory i wyglada poprostu starzej !! no i jest to magnes na kurz który az sie lepi do zajeb.. plaka (plak sie nadaje do poldków i małerów wystawiponych na giełdzie). Co do kurzu : uzywam domowego sposobu :naughty: "Pronto Duster" elektrostatyczne sciereczki do kurzu. Jedna mam zawsze w schowku, 2 min i deseczka i plasticzki bez jednego pyłka :) włos sciereczki jest długi wiec kurz z zakamarków klimatronicka i nawiewów usuwany jest równiez skutecznie . Im mniej sie wszystko lepi tym lepiej dla was. To by było na tyle

Pzdr \

Pawlo

Opublikowano

Ja używam spreju do tworzyw Audi. Jestem bardzo zadowolony, ładnie odświeża tworzywa, nie klei się i nie świeci, zostawia matową powierzchnię i przyjemnie pachnie. Do tego jest całkiem wydajny. Jedna puszka powinna wystarczyć na nie mniej niz 3- 4 krotną pielęgnację wnętrza. A do ścierania kurzu moim zdaniem bezkonkurencyjny jest zwykły kawał polaru, przy wycieraniu ładnie się elektryzuje i zbiera wtedy kurz jak magnes.

Opublikowano

tak w B5 to mozna plaka używac w B6 juz deska ma inna strukture i jak sie ja poplakuje to wyglda tragicznie

ja używam ściereczki microfibry :P bez zadnych specyfików :) jesli mam jakies zabrudzenie to woda z odrobiną płynu