Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

E91 320D SCHWARZ M-PAKIET - NOWE FOTY STR.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajne autko. Również przymierzam się na zmianę, ale tylko E92 lub E90 335i. Byłem ostatnio na targach samochodowych w Amsterdamie i BMW wypada trochę lepiej z jakością niż B8. :wink4:

Opublikowano

BMW wypada trochę lepiej z jakością niż B8. :wink4:

:good: potwierdzam.

Opublikowano

Fajna Betka, czy sedan w podobnym wypasie będzie w takich samych cenach? Te Dunlopy o które pytasz miałem jako nówki w poprzednim aucie(195/65/15) i spisywały się bardzo przyzwoicie. Za tą cenę nie ma co narzekać.

P.S.

Bywasz jeszcze w M?

Opublikowano

Tak ceny sedanow podobnie tylko tam gorzej trafic wyposazenie - panoramy nie ma w sedanach (ale czy to az takie konieczne??, fajnie jak jest jak, ale to bajer -choc robi wrazenie :kox: ) . Jak kiedys przegladalem to jest duzo biednych wersji ...zreszta sedan brzydki :wink4: .

Za jaka cene ? Dunlopy SP01 225 R17 kosztuja ... 580-600 zl/sztuka

Conti od 620-710 ,

to wg mnie ceny Dunlopow wcale nie sa jakies okazyjne :cool1:

Opublikowano

...zreszta sedan brzydki :wink4: .

Nie gadaj, po lifcie z M pakietem wygląda za***iście. :tongue4:

$(KGrHqZ,!g4E0eb5LOR4BN(VRkEZb!~~_27.JPG

$(KGrHqF,!jcE1JPeotlYBN(VRZP3oQ~~_27.JPG

Polecam Dunlopy. Mam Sp Sport Max. SP01 też są dobre, miałem takie w A3. :good:

Opublikowano

no to spoko ze gumy sa ok . No po lifcie beta wyglada pieknie. :slina:

Jak zmodze u siebie mpakiet to auto tez nabierze wygladu .

Opublikowano

fajna :good: dobry kolor,zapodasz m-pakiet zew i bedzie :kox: materialy w nowych bmw bardzo dobre siedzialem w bmw 120d i jakosc super :good:

Opublikowano

Nie mam czasu na zdjecia ani veny ... jak przyjdzie to porobie ale dopiero po modach raczej :)[br]Dopisany: 18 Kwiecień 2011, 09:56_________________________________________________

Piękne audi :good: :good: :good:

:mysli: :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Bemwu w sensie :decayed: :decayed:

Opublikowano

Gratuluje dobrego wyboru. Jesli chodzi o ciche opony to super beda conti sport 2/3. Przy czym bardzo latwo sie scierają. Nie kupuj opon V, bo te wyją najbardziej, ja mam uniroyale w porownaniu do conti są głośne.

Opublikowano

W srode bede wiedzial co mi wyje czy zzabkowane Potenzy czy Pilot Michelin z przodu ...czy ...lozysko w ktoryms z kol :gwizdanie: . Decyzja o Dunlopach juz zapadla .

Opublikowano

do A6 założyliśmy teraz Michelin Pilot Sport 2 i są ciche :good: co prawda przez pierwsze 20km było mega głośno, ale teraz jest ok :) przedtem były Continentale ContiSport 3 i też były ciche

Opublikowano

Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 12:44[/size]_________________________________________________te ringi białe to 3-ki mają tak w standardzie? bo w e60 to dopiero po lifcie :mysli:

Nie prawda :wink4: E60 miały po lifcie tylko i wyłącznie żółte ringi, no chyba że ktoś sobie założył diody.

w tej e91 ktoś po prostu wcześniej sobie zmienił z żółtych na białe ledy :wink4: - i dobrze zrobił z resztą, bo przed liftowe ringi i w e60 i w e90 świeciły jak ... nie będę kończył jak.

Końcóweczki wydechu też widzę przyrezane :naughty:

Tak czy siak fajna Becia, też brałem pod uwagę e90 po sprzedaży b6 :wink4:

dorezasz kilka bajerów i będzie kozak :kox:

mmcv.. a co do tego porównania z b8. To może Twoja 3er jest wersją "flotową" z tzw. "redukcją mocy" ? :mysli: :mysli: wtedy auta zamiast 163 mają faktycznie 150PS... :disgust:

Opublikowano

Wg VINu i serwisu i wszystkich znakow na niebie jest to wersja 120KW , wiec nie wiem o co kaman (zapchany kolektor, filtry whatever)

Ustawialem dzis geometrie (tragedi nie bylo ) , zawias przod i tyl . Duzo to w prowadzeniu nie zmienilo tyle ze kiera jest teraz prawie idealnie a wczesniej byla delikatnie w prawo.

No i sprawdzalem przy okazji lozyska i niestety , chyba wiem co mi wyje :wallbash: :wallbash: . Nawet wiem jak sie stalo ze sie zesra... Panowie jak zmieniali kola z zimowych na letnie , nie mogli sobie poradzic ze zdjeciem felgi bo sie zapiekla na lewej stronie wiec zajelo im to ponad 20min zeby zdjac te kola, oczywiscie solidnie je opukiwali . Prawa strona zeszla dosc szybko ... i chyba to jest tego efekt bo oba kola po lewej stronie maja lozyska do wymiany :kwasny: (przynajmniej wg mojego ucha , zobacze jak po wymianie kol z tylu) . Na szczescie ceny czesci BMW wcale nie sa takie jakimi mnie straszono (Bedziesz Mial Wydatki). Za lozysko na tyl zaplacilem 3 x mniej niz do Omegi 2.5 TDS B. :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 13:44_________________________________________________Dzis sie sprawdzalem z druga taka E91 (bez relingow i bez panoramy , ale z za***istym wyposazeniem :decayed: ) wynik... IDA LEB W LEB na kazdym biegu do 200 i wtedy dopiero tamta ciut lepiej (relingi ?) ...wiec chyba wszystko u mnie wporzadku i ten typ tak ma :wink4: .

Musze sie za program zabrac.

Pojezdzilem troche za gosciem i ... zrozumialem co ten samochod potrafi na zakretach to glowa mala :shocked: :shocked: , tam gdzie A4 wchodzilem 100 zawsze (zjazd z autostrady na balice) bo przy 110 juz mi przod nie wyrabial zakretu dzis Beta wszedlem 140 bez zajakniecia :shocked: , myslalem ze mnie z fotela wyciagnie . Fajne jest to ze tyl nie wyjezdza a wynosi jakby caly samochod bokiem i to sie dobrze czuje. Musze sie jeszcze przyzwyczaic i troche pojezdzic bo narazie go nie ogarniam i hamuje przed zakretami a potem zaluje :naughty:

Opublikowano

mmcv.. a co do tego porównania z b8. To może Twoja 3er jest wersją "flotową" z tzw. "redukcją mocy" ? :mysli: :mysli: wtedy auta zamiast 163 mają faktycznie 150PS... :disgust:

a nie prawda :tongue4:

Opublikowano

tzn? jest wiecej :decayed: ? bo zdaje sie Sokol ze Ty taka miales nie?

Opublikowano

Z tego co kojarzę, to dalej ma chyba :wink4: Tylko po małym sofcie, więc się nie ociągaj i też zasuwaj już :kox:

Opublikowano

spokojnie wszystko w swoim czasie :gwizdanie: , narazie wymienilem uszkodzone lozyska auto odzyskalo spokoj w srodku :> , zalozylem Dunlop SP01 :good:, zakupilem tarcze na tyl (obecne sa w oplakanym stanie,dobrze ze hamownie tylu to 20-30%) klocki i czujnik - zmieniam na dniach.

Ceny nie porazaja , kpl tarcz 300mm/20mm wentylowane z klockami i czujnikiem 400zl :hi: .

Potem bedzie program , tylko czekam az sie znajomy umowi a nastepnie jade robic AUDIO. Sluchalem wczoraj jak gra HI-FI i powiem szczerze ze Bose w Audi gra bardzooo podobnie , wiec wnioskuje ze Logic7 go nokautuje.

Opublikowano

a nie prawda :tongue4:

no to wyjaśnij o co chodzi z tą "redukcją mocy" :mysli: :mysli:

Opublikowano

spokojnie wszystko w swoim czasie :gwizdanie: , narazie wymienilem uszkodzone lozyska auto odzyskalo spokoj w srodku :> , zalozylem Dunlop SP01 :good:, zakupilem tarcze na tyl (obecne sa w oplakanym stanie,dobrze ze hamownie tylu to 20-30%) klocki i czujnik - zmieniam na dniach.

Ceny nie porazaja , kpl tarcz 300mm/20mm wentylowane z klockami i czujnikiem 400zl :hi: .

Potem bedzie program , tylko czekam az sie znajomy umowi a nastepnie jade robic AUDIO. Sluchalem wczoraj jak gra HI-FI i powiem szczerze ze Bose w Audi gra bardzooo podobnie , wiec wnioskuje ze Logic7 go nokautuje.

A jaki koszt założenia L7 w razie czego mi powiedz - jak będzie opłacalne, to poszukam betki bez tego ustroja :decayed:

Opublikowano

A jaki koszt założenia L7 w razie czego mi powiedz - jak będzie opłacalne, to poszukam betki bez tego ustroja :decayed:

Nie wiem jak w e90..

ale jak kiedyś pytałem w jednej z łódzkich firm CarAudio to mi zawołali za zestaw do e60 2800zł + 500-700zł robota, więc sobie odpuściłem. Mam HiFi i jestem zadowlony :wink4: