Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

E91 320D SCHWARZ M-PAKIET - NOWE FOTY STR.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mialem dzis przyjemnosc konfrontacji z e92 330xd w automacie. Najpierw kierownik przewiozl mnie tym za***istym samochodem a potem scignelismy sie po obwodnicy na odcinku ok 10km.

I powiem tak ... nie klamalem jak mowilem ze dochodze 530d w automacie , bo tak bylo :naughty: , dzisiejsza konfrontacja tylko mnie wtym umocnila :wink4:

Do 70-150-160 ida prawie identycznie , nie odchodzil mi jechalismy obok siebie i bylo rowno , no gora 2-3 m poleciala lepiej . Powyzej 160 zaczol mi odchodzic i do predkosci 220km odszedl mi na odleglosc gora 15m :gwizdanie: . Sam sie grubo zdzwil i stwierdzil ze 320d po programie daje rade :hi:

Opublikowano

Mialem dzis przyjemnosc konfrontacji z e92 330xd w automacie. Najpierw kierownik przewiozl mnie tym za***istym samochodem a potem scignelismy sie po obwodnicy na odcinku ok 10km.

I powiem tak ... nie klamalem jak mowilem ze odchodze 530d w automacie , bo tak bylo :naughty: , dzisiejsza konfrontacja tylko mnie wtym umocnila :wink4:

Do 150-160 ida prawie identycznie , nie odchodzil mi wogole , jechalismy obok siebie i bylo rowno . Powyzej 160 zaczol mi odchodzic i do predkosci 220km odszedl mi na odleglosc gora 15m :gwizdanie: . Sam sie grubo zdzwil i stwierdzil ze 320d po programie daje rade :hi:

No to nic tylko gratulować jaki ma potencjał ten silnik :good:

W końcu widziałem tego czarnego kombiaka :decayed:

M - pakiet robi wielką robotę :kox:

Nie wiedziałem ze klima 3 strefowa była już w serii w tym modelu :)

Ogólnie zadbana Beta i tak trzymać :good: jedynie co bym zmienił na tą chwilę to założył 18" bo wielkiej różnicy nie odczujesz w komforcie a wygląd się poprawi :wink4:

Opublikowano

I powiem tak ... nie klamalem jak mowilem ze odchodze 530d w automacie , bo tak bylo :naughty: , dzisiejsza konfrontacja tylko mnie wtym umocnila :wink4:

Do 150-160 ida prawie identycznie , nie odchodzil mi wogole , jechalismy obok siebie i bylo rowno . Powyzej 160 zaczol mi odchodzic i do predkosci 220km odszedl mi na odleglosc gora 15m :gwizdanie: . Sam sie grubo zdzwil i stwierdzil ze 320d po programie daje rade :hi:

A ile to Twoje waży?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

1600-1650.[br]Dopisany: 17 Czerwiec 2011, 00:39_________________________________________________Wiec tak ...zrobilem to Audio , zalozylem AudioXiona niestety bez wzmacniacza :( bo wzmak i montaz to kolejne koszty. Szczerze to myslalem ze NaviPro lepiej sobie da rade z tymi glosnikami .

Tzn tak jest lepiej duzo bez watpienia. Jest czysciej i jest wiecej pasma , wiecej dzwiekow , cos slysze co spiewaja :polew: .

Generalnie do pewnego momentu gra jak BOSE a A4 , jednak brak wzmacniacza powoduje ze na pelen sycher sie nie rozkreci . Tzn dochodza do momentu gdzie i tak jazda z taka glosnoscia przez pare minut powoduje tempe spojrzenie ale przy fullu zaczynaja szarpac.

Niestety nie oszuka sie fizyki i wzmak by sie przydal .Ale narazie zostawiam tak jak jest . Gra to porownywalnie do HI-FI i juz jakas radosc z muzyki sie pojawila.

:good:[br]Dopisany: 21 Czerwiec 2011, 22:36_________________________________________________Panowie mam dylemat...obnizac czy nie obnizac :mysli: :mysli: mysle nad Eibach Pro Kit ...

Opublikowano

zacznij od dodania cala a później obniż o dwa :decayed:

Opublikowano

Z -20mm by pasowało w sam raz :gwizdanie:

Opublikowano

zacznij od dodania cala a później obniż o dwa :decayed:

dobrze powiedziane :good:
Opublikowano

Zacznij od dystansów.

Jak założyłem zimówki z mniejszym ET, to od razu zaczęło lepiej wyglądać :naughty:

Opublikowano

Musze sie przespac z temate Eibach obniza 30mm przod i 20mm tyl . Zderzak z mpakietu jest dosc niski , dzis parkowalem przy krawezniku i jak pojdzie 30mm w dol przod to napewno bede haczyc wszedzie gdzie sie da :decayed: ... 18 cali nie taki zly pomysl , teraz jezdze na 17 ROF i nie sadze zeby bylo gorzej na 18 wrecz przeciwnie :mysli: .

Dzieki za sugestie :good: , kusi mnie bo przejechalem sie na mtechniku ze znajomym i przy 200 gwaltowana zmiana pasa to sama frajda :decayed: , auto jedzie jak przyklejone.

Opublikowano

Orientujesz się czy była może jeszcze jakaś odmiana zawiasu w E90 poza standardem i M-technikiem?

W E60 było jeszcze "sportowe dostosowanie podwozia" -które mam u siebie i jest ono tak pomiędzy serią a M.

Co za tym idzie w miarę komfortowe i dość sztywne.

więc może było by to bardziej kosztowne, aczkolwiek "lepsiejsze" rozwiązanie :wink4:

Oczywiście na wiosnę chce zobaczyć zdjęcie tego autka na 18" :decayed:

a na zimę zostaw sobie te 17.

jak Ci się jeździ tak w ogóle na ROF ? :disgust:

ja je wypieprzyłem po pierwszych 50 km przejechanych swoją betą :wallbash:

Opublikowano

jak Ci się jeździ tak w ogóle na ROF ? :disgust

zenuajco zle, czuc wszystko doslownie kazda zmiane na asfalcie :confused4: dla mnie porazka . Nie wiem kto i po co wymyslil te gumy ...serio .

Plusy to swietne trzymanie na zakretach opona prawie wogole nie pracuje na boki , doskonale czucie drogi , ale na zwyklych tez jest b.dobrze.

Tak sa 3 rodzaje zawiasow , ale na tym Eibachu slyszalem ze jest b.dobrze w sensie komfort i prowadzenie .

Wciaz sie jednak waham , bo nie wiem czy nie bede zmieniac na 330d , troche to 2.0 slabawe. Wprawdzie pali mi teraz niewiele. Nie wiem co sie podzialo(chyba sie DPF przeczyscil , no i wymiana termostatow zrobila swoje) ale na trasie wykrecam 5.5l przy normalnej jezdzie jak sie pocisnie to 6-6.1 w mieszanym 6.8.-7.2 obecnie mimo "prawie" zimy :gwizdanie: . Mimo wszystko czasem chcialoby sie wiecej mocy ...

Opublikowano

jak Ci się jeździ tak w ogóle na ROF ? :disgust

. Nie wiem co sie podzialo(chyba sie DPF przeczyscil , no i wymiana termostatow zrobila swoje) ale na trasie wykrecam 5.5l przy normalnej jezdzie jak sie pocisnie to 6-6.1 w mieszanym 6.8.-7.2 obecnie mimo "prawie" zimy :gwizdanie:

Musisz mieć coś popsute.

Nie moża tak mało palić.

:decayed:

Opublikowano

czy nie bede zmieniac na 330d

znowu BMW? :thumbdown::wink4:

Opublikowano

Musisz mieć coś popsute.

Nie moża tak mało palić.

:tongue4: wiem wiem co miales na mysli . Nie no po samym miescie nie jezdze , a tam wiem ze byloby kolo 8.5-9 (Krakow) ale rzeczywiscie samochod jakby sie zrobil ekonomiczniejszy mimo ze stylu jazdy nie zmienilem.

czy nie bede zmieniac na 330d

znowu BMW? :thumbdown::wink4:

:) nie wiem pozyjemy zobaczymy , B8 3.0TDIQ tez kusi :decayed:

Opublikowano

nie wiem pozyjemy zobaczymy , B8 3.0TDIQ tez kusi

mnie też kusi ciemna strona mocy, ale 5

juz gdzieś pisałem, codziennie przyglądam się takiej w szarym macie, genialnie się prezentuje.

muszę się wybrać na jakieś jazdy próbne taką 5 koniecznie :cool1:

Opublikowano

5 bedzie duzo bardziej komfortowe :good: , pozatym wyglada czadowo :decayed: oczywiscie w Mpaku .

Opublikowano
pozatym wyglada czadowo :decayed: oczywiscie w Mpaku .

:good:

Opublikowano
pozatym wyglada czadowo :decayed: oczywiscie w Mpaku .

:good:

:naughty: :naughty: no Twoje mi sie bardzoooo podoba jeszcze wtym kolorze :kox:

Opublikowano

to na które sobie ostrze zęby to wersja F1 (?) w każdym razie obecny model :>

mnie się tylko wnetrze nie podoba, ale ponieważ tak naprawdę nie miałem okazji jechać i "używać" środka to sam nie mogę sie wypowiadać o wnętrzu widzianym przez szybę.

no i martwi mnie rwd :mysli:

Opublikowano

no i martwi mnie rwd :mysli

wstrzymaj sie do przyszlego roku , objezdze zime to Ci powiem o co chodzi . Tym bardziej ze zimowy setup mam ekstremalny :wink4: (235 z tylu i ROF). Bo tak naprawde oprocz zimy to nie ma sie czego bac , jezdzi sie jak po szynach .

F10 (nie F1 - 7er) d / i ? 2.0/3.0 ?