barszczyna Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam, grał może w to ktoś? Ciężko gdziekolwiek znaleźć info o tym, linki do pobrania, nie mówiąc już o sklepie, w którym to jeszcze mają. Tutaj dwa filmiki: Intro -> Gameplay -> Pamiętam, że kawał dzieciństwa przy tej grze straciłem. No i zacząłem się angielskiego uczyć, żeby rozumieć, o co chodzi w misjach. ;D [br]Dopisany: 17 Kwiecień 2011, 12:17_________________________________________________PS: Jakby ktoś miał i był w stanie zuploadować, to proszę o info na pw.
insane_Infinity Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Tak się składa Kolego że mam Płytkę Oryginalną z 1996 roku ... jak miałem 15 lat Rodzice mi kupili tą gierkę w USA
barszczyna Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ja miałem 9 lat najwyżej, jak w to grałem. A płytkę straciłem przy przeprowadzce, taka czerwona była.
insane_Infinity Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Dokładnie Czerwona.... ale wątpie abyś odpalił ta gre pod Win Xp lub 7 / only Win 95 :gwizdanie: i 3dFX
barszczyna Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ech, to d*pa zbita, już się napaliłem. Jeszcze Earthsiege 2 znalazłem, ale też nie dało rady odpalić. ;< Earthsiege 2 Omicron sector
insane_Infinity Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Mnie Ciekawi Czy wyjdzie To....
barszczyna Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 No właśnie też to przed chwilą oglądałem i szczerze powiem, że ciekaw jestem, jak by ta gra wyglądala.
Rekomendowane odpowiedzi