predki74 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam mam takie pytanie co się może stać się jeżeli odma jest zatkana w silniku to znaczy przewody ?
daciek1 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 jak mnie w zimę zamarzła odma to wywaliło ponad litr oleju po przejechaniu 50 km.
tomaszstn Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Dokładnie, jeśli zatka Ci się odma to wzrośnie ciśnienie w silniku i wywali olej przez bagnet, jakiś wąż itp. w zależności co pierwsze puści.
predki74 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ja już po czyszczeniu po wymianie miałem zatkany od trójnika do turbo ,ezektor zatkany i śruba odpowietrzająca też i silnik troszkę chyba odżył i hamulce są lepsze tzn pedał hamulca
Mariusz96 Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Witam.Dołącze się do tematu. Już wiemy co się stanie jak odma Jest zatkana. A co się stanie jak odma Jest pękniętą całkiem. . . ? czy może SPAC cisnienie oleju przez popekana odme nieszczelna całkiem. Prosze o Odpowiedz.
predki74 Opublikowano 19 Października 2011 Autor Opublikowano 19 Października 2011 Ciśnienie ci na pewno nie spadnie jedynie może czy czujnik poziomu oleju świecić ze mało oleju jest w silniku
Mariusz96 Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Dzięki za Odpowiedz pozd.
Rekomendowane odpowiedzi