Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Konserwacja podwozia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu zaznaczam ze jest to moj 2 post i jesli trafilem w zle miejsce to prosze przeniesc temat. Mam do was pytanie. Jakim srodkiem orginalnie byly konserwowane/zabezpieczane podwozia w a4 z 1997 roku? Chodzi mi konkretnie o ta gumiasta powloke na podwoziu. Bo zahaczylem ostatnio podwoziem i troszke ta powloke naruszylem. Chcialbym wiec uzupelnic czyms braki. A nie wiem czym. Chcialbym podobnym lub takim samym srodkiem. Co polecacie? Dzieki za wszelkie sugestie i pozdrawiam!

Opublikowano

ykk, ja nazwy nie pamietam ale uzupelnialem czyms do profili otwartych i progow. Jedz do pierwszego lepszego sklepu napewno cos dobrego Ci doradza.

Polecam firme Wurth jak sie nie myle oni tez robia srodki to tego.

Opublikowano

W dobrym motoryzacyjnym dostaniesz taki spraj - tylko osłaniaj to co nie chcesz spryskać!

Opublikowano

adadur, te w spraju to nieraz mozna za przeproszeniem o kant d*p# potluc. Ale w sytuacji jesli masz tylko w jednym miejscu, to nie oplaca sie kupowac wiekszej ilosci, czyli jakiejs puszki.

Opublikowano
  • Autor

Jak bedzie trzeba to i cala puszke kupie. :twisted: Kwestia jest tylko taka co dokladniej kryje i lepiej bedzie sie trzymac. Bo w sumie szrama nie jest bardzo duza lecz dluga..

Opublikowano

ykk, to kup jakiejs dobrej firmy srodek do konserwacji podwozia i mozesz to zapaprac smialo penzelkiem jak nie masz pistoletu do tych rzeczy. nawet pezelkiem chyba bedzie lepiej. :mrgreen:

Opublikowano

BARANEK - tak to sie nazywa, Gumowata farba do podwozia. Kosztuje chyba z 15 zl jak pamietam. Dostepny w kazdym sklepie.

Pozdrowienia!

Opublikowano
BARANEK - tak to sie nazywa, Gumowata farba do podwozia.

To zależy, który baranek! Baranki są do kupienia w spraju (nie polecam!!!!) i w puszkach które podłącza się pod pistolet specjalny do tego ( to już lepsza opcja). Trenowałem juz kiedyś na swoim wcześniejszy aucie rożne konserwacje i z całą pewnością moge stwierdzić, że te w spraju są do d...! Nie polecałbym też konserwacji typu "Auto smar", czy też "bitexo-podobne". Bardzo dobra jest...(kurde nie pamiętam nazwy) :mrgreen: :razz: :mrgreen: " konserwacja gumowa ",czy coś takiego (naprawde nazwa wyparowała mi z głowy)!!! Puszka tego specyfiku nie była tania,ale jakość konserwacji jak oryginał!!!

Opublikowano

Czy warto zabezpieczyć wozik przed naszą zimą? U mnie wszsytko lśni pod spodem, poprzednik Szwajcar nic nie zabepieczał.

Opublikowano

MARTiiii, jakos nie chce mi sie wierzyc, ze spod nei jest zakonserwowany.

Moze w nadkolach to sie zgodze ale zeby spod to jakos mi to nei pasi.