Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AKE]Wtryskiwacz sterujący, przepływak, wałki 140000km

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dziale Diagnostyka VAG masz dokladna instrukcje co i jak... za pierwszym razem moze sie nie udac, ale nauczysz sie :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam!

Mam wielką i gorącą prośbę... :kox: Może mi ktoś podać maila albo nr. tel do piotrusia z AKP

Będe wdzięczny i stawiam :drunk:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2008, 00:16 _________________________________________________Mam jedną wielką prośbę:

Jakie są numery części hydrauliki zaworowej? Proszę o wstawienie

Czy u świątka są części ori czy jakieś zamienniki?

Pozdrawiam![br]Dopisany: 06 Styczeń 2008, 10:52 _________________________________________________Witam! :)

Byłem wczoraj w serwisie :audi: w Rybniku zrobić wszystko co było do roboty. Serwis jest :notworthy: Robili auto od 8:30 do 22:40 ! W samochodzie wymienili płyn i olej w skrzyni, wtryskiwacz sterujący, hydraulikę zaworową, tarcze, klocki, płyn w hamulcach, odmę, filtr powietrza (strasznie zapchany był). I to chyba wszystko. Po wszystkim zrobili diagnostykę (chyba z pół godziny jeżdziiśmy autem). Super atmosfera, fachmany okrutne. A do tego cały czas mogłęm tam być i się babrać z nimi. Na koniec dostałem 400zł rabatu :) Nie ma problemu z gwarancją na swoich częściach...

Ale do rzeczy. Odmę panowie to ja miałem inną niż wszystkie jakie były opisywane na tym forum. Zrobię foty wieczorem i zapodam. Cała była plastikowa i wyglądała jak wymiona krowy :kox: Nie była wogóle przytkana... NIC! Jak ktoś chcę to mogę ją puścić za 100zł. Jest naprawdęjak nowa... Więc to w moim silniku poprawili.

Teraz hydraulika.

Jedna krzywka w drugim cylindrze od zaworu wylotowego była wytarta. Reszta spoko. Hydraulika jest w BARDZO DOBRYM STANIE. Popychacze GIT dżwigienki też bardzo mało wyślizgane. Szpec powiedział że w takim stanie jeszcze nie widział hydrauliki przy tym przebiegu (140kkm) Jak ktoś chce wymienić klekoty u siebie jak ma padnięte to mogę upchnąć za 500zł. Są naprawdę dobre. Fory dla zainteresowanych bo mi się nie chce ich czyścić narazie bez potrzeby :) Wrtysk jak komuś leje to mogę puścić za 80-100zł (obinasz wtyczkę i masz zwykły :) - nie leje - poprostu sprawny)

Ot taki mały handelek :)

Pozdrawiam!

Aha dzięki za info i pomoc! :notworthy:

Pozdro