maro269 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam, od pewnego czasu posiadam a4 b7 avant 2.0Tdi. Nie działa mi podświetlenie podsufitki, oświetlenie dolne i drzwi normalnie chodzi. Do tego nie raz nie kontaktuje zamykanie z pilota oraz otwieranie tylniej klapy (do tego jak przytrzymam na pilocie przycisk zamykania nie domykają się otwarte okna). Z tego co zaobserwowałem, nie działają mi rozjaśniacz podswietlenia (pokrętło koło swiatel) i pokrętło drl. Problem także występuje z lusterkiem fotochromatycznym (zapala się dioda "on" zielona i po prawej stronie kontrolka sie podświetla lecz nie ma efektu ściemniania). Z neta wyczytałem, że to spowodowane może być modułem komfortu. Czy to prawda, co o ty myślicie? Teraz będe miał wolne i chciałbym się za to zabrać. Wcześniej chciałbym posłuchać opinii innych. Czekam na odpowiedzi, dziękuje i pozdrawiam.
wrclaguna Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Pierwsze to podepnij VAGA i wklej tutaj bledy wtedy zobaczymy o co dokladnie kaman Pierwsze to bym sprawdzil przewody w gumie laczacej drzwi przednie ze slupkiem
Rekomendowane odpowiedzi