Gajzer Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Witam mam problem z olejem, tzn zaczyna mi go palic raczej nigdzie nie cieknie , przynajmniej nie widac i chcialbym sprawdzc kompresje na garach , czy wie ktos ile ma byc?? dzieki i pozdr
Wihajster Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 pewnie na uszczelniaczach popuszcza a nie na pierscieniach jak myslisz
Pikuś Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Gajzer, niby 10 ma byc. Koszt sprawdzenia chyba nie wielki, ale jak pisze piotr1602, na uszczelniacze tez bym stawial. PS. piotr1602, gratulacje zostania moderatorem :mrgreen:
Gajzer Opublikowano 14 Września 2006 Autor Opublikowano 14 Września 2006 pewnie na uszczelniaczach popuszcza a nie na pierscieniach jak myslisz A czy te uszczelniacze to cio to jest?? sorku ale w silniku nie jestem zbyt dobry jaki moze byc koszt ??
Pikuś Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 ta sa takie gumki nie drogie Pewnie robocizna bedzie drozsza. Jeszcze Gajzer, jak masz V6. :mrgreen:
Wihajster Opublikowano 14 Września 2006 Opublikowano 14 Września 2006 Pewnie robocizna bedzie drozsza no fakt w koncu trzeba wałki rozrzadu zrzucic [ Dodano: 2006-09-14, 14:19 ] piotr1602, gratulacje zostania moderatorem ach dziekuje nawet nie zauwazyłem ale spodziewałem sie ze tak bedzie :razz: :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi