Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Podłączenie radia w B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy moze mi ktos wytlumaczyc co jest co w kostkach do radia?

Zmienilem radio na niefabryczne,tzn nie mialem fabrycznego( gupie turki wyjmuja wszystko z auta)

I jak wyjalem kable to znalazlem 4 kosci.2 podłączyłem ,ale nie grał głośnik z tyłu.Jeden z kabelków podłączyłem w 3 kości i jakoś gra .

Pytanie ,do czego podłączony jest subwoofer?Bo coś tam niby gra ,no chyba że to już wszystko co fabryczne potrafią.

No więc teoretycznie użyłem 3 kości,a czwarta jest do czego?Zmieniarka?Chyba jej nie mam bo jest puste nad subem i lepzy apteczka.

Krótko mówiąc jak podłączyć prawidłowo radio ? :quattro:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2008, 22:42 _________________________________________________Nikt nie wie?

Opublikowano
  • Autor

dzieki,napewno sie przyda.

A czy może ktoś mi powiedzieć jak jest z subwooferem?Czy to tylko tak jest żeby coś stukało w bagażniku czy ja mam źle podłączony bo powinien grać bardzo dobrze?

Opublikowano

Niestety raczej to pierwsze.Nie mozna zbyt wiele oczekiwac od fabrycznego naglosnienia a wiec i subwoofera.Ma na to wplyw wiele czynnikow, zaczynajac od srednica glosnika i jego konstrukcji a konczac na slabej mocy takiego systemu.Chociaz okreslenie "bardzo dobrze" w stosunku do dzwieku moze byc mylace - wszystko zalezy od punktu odniesienia.

Opublikowano

Sa dostepne tzw adaptery do tej wtyczki. Chodzi ci zapewne o te wtyczke w ktorej jest podlaczenie wzmacniacza i subwoofera... Mialem to samo w poprzedniej A4 rok 2000 AJM. Jak podlaczylem adapter zaraz zagralo "Glebiej" Taki adapter powinien byc dostepny w Media-markcie

Opublikowano

oki doki poszukam!!![br]Dopisany: 12 Styczeń 2008, 18:00 _________________________________________________czy to takie coś???

http://allegro.pl/item294414696_audi_adapter_do_podlaczenia_aktywnych_glosniko.html

javascript:void(0);

thumbdown

wyglada mi znajomo ;) [br]Dopisany: 13 Styczeń 2008, 11:03 _________________________________________________Na niemieckim E-bayu wyglada to tak:

http://cgi.ebay.de/Aktivsystem-Adapter-Audi-A3-A4-A6-A8-TT-auch-fuer-BOSE_W0QQitemZ170185136924QQihZ007QQcategoryZ38766QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Było i się zmyło.Konto tego allegrowicza zostało zawieszone.

Orientuje się ktoś ,gdzie we Wrocławiu to można znaleść?Ale w PL.

Opublikowano

Jak chcesz to ja Ci moge kupic bo w niemczech jestem 4 razy w tygodniu ( nie ja dokladnie ale pracownik ). Tylko jak zrobimy z pieniedzmi i zaufaniem? :P

Swoja droga to nie masz osobnego wzmacniacza na subwoofer i/lub reszte glosnikow?

Opublikowano
  • Autor

Taki też pasuje?I podłanczasz go pod wyjscie w radiu na wzmacniacz?

A która kostka z auta?[br]Dopisany: 29 Styczeń 2008, 22:34 _________________________________________________A w Niemczech z tego co widziałem to prawie 80 zł ?20 euro,troche drożej jak tu było.

Do Jelcza do ja nie mam daleko,mieszkam w Mirkowie,a pozatym to pewnie mamy tych samych znajomych w Jelczu.

Opublikowano

Taki też pasuje?I podłanczasz go pod wyjscie w radiu na wzmacniacz?

tak

A która kostka z auta?

zolta

Opublikowano

No to jak bedziesz zdecydowany to daj znac ;)