Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Przestał reagować ori pilot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

Mam mały wydaje mi się problem. Mianowicie przestało działać otwieranie i zamykanie z oryginalnego pilota/scyzoryka. Jedyną opcją zamknięcia teraz auta jest poprzez zamek tylnej klapy kluczykiem (inne zamki mam wyciągnięte)

Zacząłem od rzeczy banalnej a więc wyczyszczenie scyzoryka w środku i wymianę bateryjek na nowe. Niestety nie pomogło. Immo gra bez zastrzeżeń. W następnej kolejności zapiąłem vaga i z tego co zdążyłem zauważyć na którymś kanale w 08 to to że wartości w systemie zero jedynkowym po przyduszeniu któregoś z przycisków się zmieniają więc sygnał centralka dostaje od pilota.

Chciałem spróbować zaadoptować tego pilota na nowo z tym że nie wiem która to grupa w b5?

Gdzie mogę szukać przyczyn takiego stanu rzeczy bo mi się powoli koncepcje kończą? :mysli:

Z góry dzięki za wszelkie wskazówki :hi:[br]Dopisany: 01 Maj 2011, 15:58_________________________________________________aaa i dodam jeszcze że muszę poradzić sobie z tematem posiadając tylko jeden kluczyk :mysli:[br]Dopisany: 01 Maj 2011, 17:02_________________________________________________po setce wiadomości którymi zasypywaliście mnie w tym temacie w końcu sam do tego doszedłem :hi:

:decayed:

tak dla przyszłych pokoleń... jest sposób na obejście adoptowania klucza jeżeli nie idzie się dostać do centralki vagiem i w dodatku ma się tylko jeden :wink4:

Opublikowano

Czyli posiadając jeden kluczyk potrafisz zaadoptować pompkę bez vaga. Podziel się informacją jak , bo procedura uproszczona wymaga kluczyka w stacyjce i drugiego do przekręcenia w zamku

Opublikowano

Czytałem o tym chyba na forum passata. Procedura taka jakby miało się dwa kluczyki, tylko że przy jednym trzeba dostać się do zamka w drzwiach, a kluczyk w stacyjce. Jak znajdę ten post to wrzucę.

Opublikowano
  • Autor

Czytałem o tym chyba na forum passata. Procedura taka jakby miało się dwa kluczyki, tylko że przy jednym trzeba dostać się do zamka w drzwiach, a kluczyk w stacyjce. Jak znajdę ten post to wrzucę.

coś w ten deseń... spinamy stacyjkę kluczykiem czy jak ktoś potrafi to inaczej.. zamykamy się w aucie bez boczka w drzwiach kierowcy... zamykamy drzwi za pomocą kostki od zamka w międzyczasie ucząc dowolny pilot.. cała filozofia trochę pokombinowałem i okazuje się że się da :wink4:
Opublikowano

no no to nieźle zakombinowałeś :hi: