Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Problem z wyjeciem ori radia ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z wyciągnieciem oryginalnego radia audi w b6 chyba przez moduł bluetoofh a mianowicie wygląda to tak:

img4479p.jpg

Zrobiłem se uchwyty do wyciągania z karty, w b5 tak wyciagalem bez problemu a tu z prawej strony wychodzi a lewa trzyma :confused4: Wydaje mi sie że to przez ten ekran od bluetoofha albo może nawet tam w środku jest to razem połączone jakoś nie mam pojecia...

Macie może jakieś pomysły jak to radio wyciągnąć? Pewnie trzeba będzie jakoś góre rozkecic w konsoli i zobaczyc co i jak ale nie wiem jak to sie rozklada a innej opcji nie widze.

czekam na pomoc :hi:

Opublikowano

Ewidentnie trzyma ci ten ekranik z noki ściągnij go i wyciągnij normalnie radio :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Dobra 2h walki i radio zamontowane :)

Odziwo ten ekran nie trzymał tego ale zciągłem go z calym górnym plastikem bo jest do niego przyklejony po prostu.

Lewa strona radia się zblokowała albo jej zabezpieczenie i dla tego nie chciało wyjść, wyciągłem panel klimatronika i od tyłu obruszałem, poszarpałem się troche aż w końcu wyszło :cool1:

Nowe radio już zamontowane teraz tylko musze rozszyfrować kabelki w kostce od tylnich głośników i suba której nie moge podłączyć do radia :) wiem że są specjalne adaptery ale jak gdzies znajde który kabelek od czego jest to sobie sam poradze :evil:

:hi:

Opublikowano

Kolego nie tylko u Ciebie był ten problem z wyjęciem radia. U mnie i u kolegi tez trzymała lewa strona. Namęczyliśmy się strasznie. I też wyciągnągneliśmy klimatronik i dopiero śrubokrętem wgieliśmy zabezpieczenie które trzymało a nawet po włożeniu kluczyków takich specjalnych nic nie dawało. Dopiero to pomogło. Jak będzie ktoś chciał z powrotem włożyć ori radio to najlepiej odkręcić lewe zabezpieczenie. Radio w kieszeni siedzi dość dobrze i nie ma mowy o lataniu a późniejszy ewentualny demontaż pójdzie szybko. Ja u siebie miałem na CD a on kaseciaka. U niego trochę radio popsuliśmy ale dzięki temu moje CD wyciągnęlismy bez szwanku.