Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Nie działa samopoziomowanie świateł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no to chyba pytam czy bedą te wyżej podane pasować czy nie do xenona

Opublikowano

Sprawdz u siebie w lampie dla pewnosci ktory masz :) Wystarczy zdjac dekielek tam gdzie masz soczewke

Opublikowano
  • Autor

właśnie dziś lampe wymontowałem i zdjąłem ten dekielek gdzie soczewka i tam nie moge go zlokalizować rzuca sie tylko trasformatorek do xenona?? W którym to jest miejscu ??? rozbierać trzeba tą lampę czy przez ten kielek sie wymienia??

Opublikowano

właśnie dziś lampe wymontowałem i zdjąłem ten dekielek gdzie soczewka i tam nie moge go zlokalizować rzuca sie tylko trasformatorek do xenona?? W którym to jest miejscu ??? rozbierać trzeba tą lampę czy przez ten kielek sie wymienia??

...z tego co kojarze to silniczek w zwykłym xenie jest pod deklem od żarówy świateł długich :naughty:

Opublikowano

...z tego co kojarze to silniczek w zwykłym xenie jest pod deklem od żarówy świateł długich :naughty:

Tak zgadza sie :)

Opublikowano
  • Autor

wiem że to tak mniej więcej wygląda jak powyżej na linku ale kurka nie widziałem po zdjęciu dekielka ani na długich ani na soczewce on jest zabudowany czy na wierzchu gdzies z boku duże to jest czy jak więcej szczegółów poproszę :) a i czy przez dekielek sie go wymienia czy trzeba rozbierać tą lampe??

Opublikowano

Najlepiej lampe wycuagnac wtedy masz lepszy dostep :) dekielek mozna kupic osobno . Zrob ty fotke lampy (z tylu ) to ci pokazemy w ktorym miejscu powinien byc :)

Opublikowano
  • Autor

dobra ok

Jak mi kumpel przywizie silniczek to wtedy wyjmę lampę zdejmę dekielki i zrobie foto :)

Ale jeśli mówicie że jak zdejmie sie dekielek od długich to powinno go widać tak?? a tym bardziej że ja wiem jak wygląda on i go nie widze :kox:

A demontuje sie go przez ten dekielek :)