Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BKE] Xenon 6000k pytanie o kolor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Założyłem dziś do mojej audiczki xenonki 6000k i mam takie pytanie światełka po włączeniu świecą na ładny niebiski kolor a jak już sie rozświetlą to świecą na biało i moje pytanie jest takie czy po powiedzmy 20-30godz świecenia zmienią kolor na lekko niebieski gdzieś kiedyś wyczytałem ze xenon jak jest nowy to świeci na biało a potem zmienia barwę na niebiesko. Jeśli tak jest to czy barwa sie dużo zmieni?

Opublikowano

zapytaj (podeślij im linka do Twojego wątku na PW) adamooo albo ono i chyba malik oni zmieniali żarniki

Opublikowano

U mnie świeci cały czas na biało z lekką poświatą niebieską. Nazywają to "crystal white" z tego co pamiętam :)

Opublikowano
  • Autor

U mnie jest tak ze po wlaczeniu swiatel swieca na bardzo niebiesko a po rozswietleniu na bialo i ciekawi mnie to czy ten bialy kolor zmieni sie na troche niebieski

Opublikowano

Zmieni sie ale nie wiele , trzeba było kupić 8000k moim zdaniem najfajniej wyglądają :)

Opublikowano
  • Autor

jak by nie kumple to wziol bym 8000k, kumpel ma w golfie i wczoraj porównywaliśmy i jego swieca z lekka poswiata niebieska a moje bardziej na bialo ale jak wlanczam moje i startuja to moje swieca o wiele bardziej na niebiesko jak jego ale po rozswietleniu sie dalej na bialo :)

Opublikowano

Oglądałem różne jak kupowałem do mojej audicy

6000K są raczej białe (może bardzo lekka niebieska poświata)

12000K (są niebieskie z lekką poświatą fioletu)

Pozostałych na żywo nie widziałem więc nie wiem

Opublikowano
  • Autor

Zmieni sie ale nie wiele , trzeba było kupić 8000k moim zdaniem najfajniej wyglądają :)

ONO ty masz 8000k?? jak tak to jak to swieci w nocy i w deszczu widac cos?? swieca lepiej od BlueVision h7?

Opublikowano

Mogę Cię spokojnie zapewnić że widać w deszczu i nocy, przy 12000K widać dobrze, więc przy 8000K tym bardziej :P

Opublikowano
  • Autor
:) wiesz wiec pewnie zmienie na 8000k :D bo kolor mojego :a4fan: jest niebieski wiec swiatlo pasowalo zeby tez bylo lekko niebieskie ale pewnie bedzie troche gorzej widac w porównaniu z 6000k
Opublikowano

Myślę że różnica będzie bardzo niewielka, pewnie jej prawie nie odczujesz

Opublikowano

Pomimo różnych wypowiedzi o słabszej widoczności ja nie zauważyłem żadnej różnicy .

Opublikowano
  • Autor

to zmieniam na palniki 8000k :kox: bedzie lans:D :a4fan: