Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ARG] Stracił moc po wymianie pompy i rozbiórce rozrządu !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wczoraj wymieniałem popę wody dodam ze osobno jest nie jest w rozrządzie ale trzeba było go zdjąć wszystko poszło nawet nawet przy rozrządzie sie fachman trochę męczył nie mógł usatwić położenia ale mu sie udało ok wyjechałem od magika a samochód stracił swoją moc z silnika 1,8 zrobił sie 1.2 czy to przez rozrząd źle usawił fazy brakuje mocy bo co tam moze byc innego zdejmowany tylko przedni pas i tyle jak myślicie czy to wina źle usawionego rozrządu aaa wpomne że nie ma problemów z odpalaniem hmmm :confused4:

Opublikowano

podepnik vag możę czujnik halla albo źle ustawili rozrząd :hi:

Opublikowano

To chyba ten fachman taki dobry :thumbdown: mi zmienił magik rozrząd bez rozbiórki przodu i ustawił a mówią że się nie da,a właśnie się da bo sam widziałem,ten twój mógł coś skopać z ustawieniem podepnij vag sprawdź co jest jak nic nie pokaże jedź do innego magika niech zerknie czy dobrze ustawione.Bo ja nie bardzo rozumie jak się mógł meczyć z ustawieniem jak bym miał więcej czasu to sam bym ten rozrząd ustawił opierając się nawet na schemacie z forum.

Opublikowano
  • Autor

Do niego już nie jade bo skonczy mi samochód do konca w srode sie umówiłem z kuzynem który pracuje w serwisie Audi mówi że sprawdzimy rozrząd ale raczej tu jest wina tego i pocieszył mnie ze nie trzeba rozbierac przedniego pasa tylko ze można ustawić od góry uffff

Opublikowano

Tak jak pisałem da się bo u mnie tek zrobione było,więc jedź i skop dupsko temu co robił jak nie umie niech się nie bierze :bicz3:

Opublikowano

Hej.

Miałem podobna sytuację, wymieniałem rozrząd ale nie w audi tylko w golfie. Razem z ojcem wzieliśmy się za to. Po złożeniu okazało się, że wogole samochód nie miał mocy. Po drodze wymieniłem palec i puszkę, bo myśleliśmy że to zbieg okoliczności i coś nie tak z iskrą było. Na szczeście mam wuja który jest dobrym mechanikiem. Przejechał sie i już wszystko wiedział. Rozrząd źle był ustawiony, musiał wyjmować aparat zapłonowy, poustawiał zgodnie i wszystko gra. Trochę się męczył z wyjeciem aparatu bo był mocno zaśniedziały.

Może to będzie pomocne. Pozdro

Opublikowano
  • Autor

Wszytko wyjasnione o jeden ząbek był przestawiony ale błąd na vagu wyszedł i po kłopocie :hi:

Opublikowano

sami fachowce :D w polsce :wallbash:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

a jak wyjałes ten aparat bo mój tez jest mocno zasniedziały i nie das ie go ruszyc za nic.prosze o pomoc szybka

Opublikowano

Mechanik popsikał czymś do sadzy aby to odtajało nie znam konkretnie nazwy. Śrubokrętem płaskim też podważał i go wkońcu wyszarpał.