Paszczak Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 Witam , czy mozecie mi cos powiedziec o tym, jak przejezdzam przez wysokiego policjanta na ulicy (prog zwalniajacy) to czuje na kierownicy takie lekkie pojedyncze uderzenie. Dzieje sie na razie tylko przy przejezdzaniu , kolega mowile ze jakies dwie gumu do wymiany a wy co myslicie ?? Pozdro
andriu23 Opublikowano 8 Maja 2011 Opublikowano 8 Maja 2011 ja miałem takie objawy jak mi wysiadły łączniki stabilizatora!
andriu23 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 w granicach 25-50zł zależy jakie wybierzesz, a z robotą to po 2 śruby na sztukę. Ja spokojnie w godzinę zrobiłem.
Paszczak Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Opublikowano 9 Maja 2011 Dzieki, w weekend spojrze jak to wyglada . Pozdro
andriu23 Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 łączniki możesz sprawdzić podczas jazdy przy 50-60km/h poszarp mocniej kierownicą w lewo w prawo, u mnie od razu było słychać stuki.
Paszczak Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Opublikowano 10 Maja 2011 Hej, sprawdzilem przy takiej predkosci i nic takiego sie nie dzieje .
Rekomendowane odpowiedzi