Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] Czy przednia maska z 2000 roku pasuje do roku 1995??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Po lekkiej tluczce i wgniotce na masca i orientacyjnych kosztach naprawy ok 450 zl, zastanawiam sie nad kupnem nieuszkodzonej maski. Moje auto to przed liftowy rocznik 95. Maska nieuszkodzona na ktora poluje jest z drugiego lifta czyli 2000 roku. Nie mam mozliwosci przymiarki. I moje pytanie, czy obie maski sie czyms roznia?? O kolor do mojego auta maski trudno w rozsadnej cenie. A gdy juz takowa dorwalem to mam watpliwosci czy 5 lat zrobilo roznice w masce. Dzieki wielkie

Opublikowano

moim zdaniem różnica jest w tym ze po lifcie ma spryski schowane a przed nie.ale niech inni sie wypowiedzą.

Opublikowano

:>ja mam 97rocznik i maskę po 99roku spryski są pod spodem to najmniejszy problem po założeniu maski wczepiszasz spryski nie zamykasz maski do końca i zaznaczasz sobie w których miejscach mosisz wyciąć po kawałku pionowej kratki z podzszybia zeby spryski nigdzie nie wadziły wygląda estetycznie a wężyki pasują tam jest chyba nieduża różnica w kostkach do podgrzewania jest chyba inna redukcja żaden kłopot w serwisie kostki nowe do sprysków około20zł dla pewności poszukaj na forum było na pewno żeby nie było na mnie jak coś :kox:

Opublikowano

tak jak napisales to chyba nie powinno byc prblemu . po lifcie jest inne podszybie troche daltego ladnie sie chowaja a w przed lifcie tak jak mówisz trzeba wyciac troche

• 2 lata później...
Opublikowano
  • Autor

Aby nie zakładać nowego postu to dopytam tutaj jeszcze raz.

Maska po roku 99 podejdzie do przedlifta bez problemu. Jedynie co to trzeba trochę wyrezać podszybie na wężyki i kostka od podgrzewania dysz może być inna??

A podgrzewanie dysz sprysków działa razem z podgrzewaniem tylnej szyby czy jakoś na innej zasadzie??