Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Czujnik temperatury

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc wymieniłem już dwa czujniki org. i objawy sa takie że na początku przez 2 do 3 dni wszystko ok temp.jak byk 90C. Potem temperatura na zegarze trzyma się w okolicy miedzy 70C a 80C i dalej nic . Termostat wymieniony też na org. Na kanale 49 pokazuje tak 72 do 75C i nic więcej nie chce nawet w tych temp. co ostatnio są 24C . może coś nie tak robię przy wymianie ale co można sknocić , odpiąć wtyczkę wyjąć czujnik wsadzić nowy podpiąć wtyczkę i cały finał . Podłączyłem kompa i błędów żadnych niema . Szukałem na forum ale nikt takiego przypadku nie miał , może coś poradzicie .

Opublikowano

a może spróbuj zrobić logi ;)

Opublikowano
  • Autor

Może to wydać sie śmieszne ale co to logi ja w tych sprawach jestem laik mechanika tak wszystko robię sobie sam ale elektronika to dla mnie ciemna magia :confused4:

Opublikowano

a gdzie kupiłeś te czujniki? w ASO czy allegro ? czy nie ASO? bo ja też niby mam oryginalny i też mi przekłamuje o 10-15 stopni, a wymienialem, jest też dużo podróbek czujników i to ze znaczkami Audi VW, także jeżeli kupować to tylko w ASO lub z pewnego źródła,

P.S. a jaki kolor tego czujnika?

Opublikowano
  • Autor

czujnik zielony 4 piny a kupiony w nieautoryzowanym warsztacie audi w szczecinie pracuje tam kuzyn i od niego brałem . Rozumie że czujnik będzie przekłamywać ale jeżeli przez dwa dni jet ok i pokazuje na zegarze 90C a potem tylko między 70 a 80C to chyba coś nie tak .