Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Zaślepka-zderzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

potrzebuje numeru dwóch zaślepek które powinny być obok halogenu do zwykłego zderzak. Podane na forum były wloty do S-line 8E0 807 681 G 01C Chyba ze to to samo.

Opublikowano

jakie zaślepki :mysli:

Opublikowano

właściwie to chyba zle napisałem :gwizdanie: o to mi chodzi http://img836.imageshack.us/img836/1862/zderz.jpg zaznaczone w kółko (zdjęcie z alledr swoja drogą fajny nick :decayed:). Dziwnym trafem nagle zniknęły mi z zderzaka :mysli: No chyba ze to jest razem jakoś zmontowane z halogenem i nie występuje osobno :mysli:

Opublikowano

od wewnątrz są prowadnice powietrza,a od zewnątrz to jest jako całość zderzaka,tylko w s-line to jest osobno :cool1:

Opublikowano

od wewnątrz są prowadnice powietrza,a od zewnątrz to jest jako całość zderzaka,tylko w s-line to jest osobno :cool1:

ok od środka prowadnice powietrza zgadzam się (w moim przypadku po lewej 1 IC) na a z prawej tak jak w tym zderzaku na zdjęciu były dwie zaślepki na górze i na dole i zostały po nich mocowania od wewnętrznej strony zderzaka. Chyba ze się to po prostu połamało :mysli:

Opublikowano

8E0807174

8E0807489

na 99%

Opublikowano

8E0807174

8E0807489

na 99%

ok :notworthy: a czemu na 99 a nie 100% :decayed:i czy może znasz jakąś przybliżoną cenę w ASO :gwizdanie:

Opublikowano

60 pare zł

99% bo niektóre fotki z etki sa pojebane :gwizdanie:

http://audi.vag-zapchasti.ru/list.php?id=31673&mod=AA4C&year=2007

nr 30 i31

Faktycznie :decayed: a mi chodzi chyba o 32 to jest to czego szukam bo te z obrysem halogenu mam. Tylko myślałem ze to są dwie sztuki a na zdjęciu wygląda jak jedna :mysli:[br]Dopisany: 09 Maj 2011, 23:22_________________________________________________Tak to wygląda :decayed:

image.jpg

Opublikowano

a widzisz :)

18,59zł w ASO

Opublikowano

a widzisz :)

18,59zł w ASO

Elegancko :notworthy: :notworthy: no i cena nawet nawet :naughty: