Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Oficjalny wątek o NBA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo , moja ulubiona część sezonu się zaczęła :kox: :kox: , graty dla Chicago ale w starciu z Miami nie daję im dużej szansy , no cóż finał Dallas vs Miami chyba jest do przewidzenia :decayed:

Opublikowano

cześć ja miałem nadzieje że boston przejdzie, ale jednak ich objechali. Już więcej niespodzianek nie będzie stawiam na Miami

Opublikowano
  • Autor

Ale Miami lekko nie będzie miało , walka James'a z Rose'em bedzie mega , Boozer ostatnie mecze też ma nienajgorsze , niezła sensacja by była , scheda po Jordanie wreszcie objęta :good:

Opublikowano

Jestem :kox:

Lubie to :naughty:

Opublikowano

Się pozmieniało w tym NBA, jak byłem zapaleńcem na maxa to w życiu bym nie przypuszczał że Dallas, w którym wtedy Finley był liderem będzie kiedykolwiek walczyło o mistrzostwo w play off.

Opublikowano
  • Autor

o kurde era Finleya toż to 10 lat temu :decayed:[br]Dopisany: 14 Maj 2011, 08:11_________________________________________________w niedzielę mecz nr 7 Grizzlies vs Thunder

Opublikowano

Się pozmieniało w tym NBA, jak byłem zapaleńcem na maxa to w życiu bym nie przypuszczał że Dallas, w którym wtedy Finley był liderem będzie kiedykolwiek walczyło o mistrzostwo w play off.

To to pal licho. Wiadomo było, że z Cubanem prędzej czy później mogą być wyniki. Ja bym w zyciu nie przypuszczał, że na zachodzie tak Memphis będą cieli pewniaków. Teraz 3-3 z Thunder - Zach Randolph uważany za najbardziej przepłacanego zawodnika gra mecze po 30 pkt/ 13zb i wciąga nosem Duncana. Dla niedowiarków finał Memphis-Chicago dla zdrowo myślących Miami-Dallas. Miami miało łatwo w tym roku - Boston już nie te lata plus beznadziejna dziura pod koszem - Rondo nie mógł grać swojego inside/outside - bo każdy z centrów ciągnął jedną nogę za sobą.

Opublikowano
  • Autor

Celtics to stare patałachy mają 1 piątkę meczów gwiazd ale niestety wiek już nie ten , pierce i garnett to za mało żeby wygrać playoff

Opublikowano

Celtics to stare patałachy mają 1 piątkę meczów gwiazd ale niestety wiek już nie ten , pierce i garnett to za mało żeby wygrać playoff

Nie przepadam za Celtics z tych samych powodów co nie lubię Miami - zbiórka All Star w walce o tytuł.

Opublikowano

takie male OT Iverson grales cos w Tarnobrzegu ?

Opublikowano

A PLK ktos oglada?

Opublikowano

A PLK ktos oglada?

Odkąd odpadł Anwil to nie ;) Tak poważnie to fajny finał

Opublikowano

Final,finale,ale Czarni w tym sezonie zaimponowali mi :good:

Opublikowano
  • Autor

takie male OT Iverson grales cos w Tarnobrzegu ?

oczywiście że grałem :>
Opublikowano

amatorsko czy cos profi ?

Opublikowano
  • Autor

amatorsko czy cos profi ?

pw [br]Dopisany: 15 Maj 2011, 12:28_________________________________________________Thunder wygrało mecz 7 z Grizzlies 105 - 90 , Durant liderem 39 pts , 9 reb , pomógł mu Westbrook , miał triple-double 14 pts , 14 ast , 10 reb , hmm czyżby 4-0 dla Dallas :decayed:
Opublikowano

Chicago - Miami - 1 -0. Widać, że były trener defensywy w Bostonie doskonale sprawdza się jako główny w Chicago. Będzie ciekawa seria

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie Mega niespodzianka Dallas Maverick mistrzem NBA 2011. Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

stawiałem na 4-1 dla Miami , a tu zonk hehe , Nowitzki jakim drewnem by nie był , MVP zdobył :decayed: