kocioł Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 witam wszystkich klubowiczów, mam pewien problem a mianowice niepokazuje mi sie serial w vag com, robie test i po tym powinno mi wyskoczyć a tu nic. Próbowałem już wszędzie to znaleźć i nic, z góry dzieki za jakiekolwiek wskazówki pzdr.
kramer Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 prywatna rada stary - uważaj na BSA ! P.S. - lepiej nie pytaj bardziej szczegółowo ... szczerze radzę - z tymi pytaniami wal na Gooooogle ... tu raczej nie miejsce na piractwo szeroko pojęte... co do VAG'a ... wersja 3.11-2 działa bez zarzutów chyba wszystkim którzy "wogóle" podłączyli się do FIS'a. pre_pl - co Ty na to ? nie sądzicie moi drodzy że kolega pomylił fora ? miłego weekend'u kr@mi
Gość spedyt Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 serial to numer seryjny, co to za przestępstwo spytać się? Mniemam że posiadasz legalne oprogramowanie więc musisz zgłosić się do producenta
baskecior Opublikowano 12 Stycznia 2008 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Śmierdzi piratem na odległość. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi