Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Plastikowe osłony foteli przednich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kolegów. Zakupiłem pokrowce i przymierzam sie do zdjecia tych plastikowych oslon z tyłu foteli. Szukałem na forum i do b6 jest to ładnie opisane czy w b7 tak samo je zdjac wyczytalem ze nalezy przesunac gore 1-2 cm w lewo i schodzi czy potwierdza to ktos bo niechciałbym ich połamac

Opublikowano

no lepiej zeby nie połamac bo drogi interes :cool1:

od góry fotela masz 3 zatrzaski :mysli: trzeba je śrubokrętem podważyć aż wy prztykną i później do góry tak jak mówisz powinno zejść

a z drugiej strony po co Ci pokrowce do takiego auta :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

Na pewno sa inne oslony w B7 niz B6 :) chcesz te pokrowce wlaozyc do srodka ? daj fote jakie fotele masz :wink4:

Opublikowano

Inne ale chtyba zdejmuje się tak samo tylko od góry w B7 nie ma 3 zatrzasków tylko 4 wiec najpierw górę musisz wypiąć i poźniej do góry i zejdzie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

juz jestem po zabiegu wiec napisze jak zdemontowac osłony gdyby ktos szukał.Wiec u mnie było 3 zatrzaski od gory i 2 uchwyty na dole.Siadamy wygodnie na tylnej kanapie łapiemy za plastik i gore przeciagamy w prawo ok 2cm i poiwnna zejsc nastepnie plastik ciagniemy delikatnie do góry wtedy puszcza 2 mocowania na dole.

Opublikowano
  • Autor

mi sie podoba i jakosc pokrowców solidna powiem ze mnie zaskoczyła na czasie wrzuce foty

Opublikowano

jak sa uszyte na konkretny samochór a raczej takie kupiles,to pewnie i wygladaja,chetnie zobacze foto,sam nad tym myslałem to moze sie przekonam.

Opublikowano
  • Autor

Zdj_cie0501.jpg

Zdj_cie0502.jpg

Zdj_cie0504.jpg

Opublikowano

A tak się zapytam czy da rozkręcić fotel Audi B7 ściągnąć fabryczne obicie ( materiał ) i dać np. do tapicera do naprawy . Mam wytarty fotel kierowcy i chciał bym to naprawić . Druga sprawa to wtyczki od fotela są dwie jedna żółta ma trzy piny druga czarna i 2 piny nie działa elektryczna regulacja pasa lędźwiowego , czy to nie wymaga dodatkowej wiązki przewodów ?

Opublikowano
  • Autor

pewnosci nie mam ale chyba powinno sie dac jak zdjołem osłone to widzialem ze poszycie ori było na takich zaczepach i mozna je było odpiac od korpusu ale na dole sa takie białe maty wiec trzeba bylo by je chyba zrujnowac.

Opublikowano

Wszystko można zdjąć bez rujnowania . . . :cool1:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ostatnio zauważyłem ze mam ułamany dolny uchwyt od tej osłony i co , odstaje mi z jednej strony :/

na szczęscie znalazłem ułamany uchyt bede próbował skleić , opis przynajmniej już na sucho mi sie przydał zobaczymy dalej jak tto będzie :)