jarku21 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 witam kolegów. Zakupiłem pokrowce i przymierzam sie do zdjecia tych plastikowych oslon z tyłu foteli. Szukałem na forum i do b6 jest to ładnie opisane czy w b7 tak samo je zdjac wyczytalem ze nalezy przesunac gore 1-2 cm w lewo i schodzi czy potwierdza to ktos bo niechciałbym ich połamac
Marcino87 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 no lepiej zeby nie połamac bo drogi interes od góry fotela masz 3 zatrzaski trzeba je śrubokrętem podważyć aż wy prztykną i później do góry tak jak mówisz powinno zejść a z drugiej strony po co Ci pokrowce do takiego auta :mysli:
wrclaguna Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Na pewno sa inne oslony w B7 niz B6 chcesz te pokrowce wlaozyc do srodka ? daj fote jakie fotele masz
jarku21 Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Opublikowano 17 Maja 2011 tak dokładnie chce je zdjac aby zalozyc pokrowce a pozniej spowrotem osłony http://img842.imageshack.us/img842/1073/16133521052.jpg
Marcino87 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Inne ale chtyba zdejmuje się tak samo tylko od góry w B7 nie ma 3 zatrzasków tylko 4 wiec najpierw górę musisz wypiąć i poźniej do góry i zejdzie
jarku21 Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Opublikowano 26 Maja 2011 juz jestem po zabiegu wiec napisze jak zdemontowac osłony gdyby ktos szukał.Wiec u mnie było 3 zatrzaski od gory i 2 uchwyty na dole.Siadamy wygodnie na tylnej kanapie łapiemy za plastik i gore przeciagamy w prawo ok 2cm i poiwnna zejsc nastepnie plastik ciagniemy delikatnie do góry wtedy puszcza 2 mocowania na dole.
jarku21 Opublikowano 27 Maja 2011 Autor Opublikowano 27 Maja 2011 mi sie podoba i jakosc pokrowców solidna powiem ze mnie zaskoczyła na czasie wrzuce foty
jacek28 Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 jak sa uszyte na konkretny samochór a raczej takie kupiles,to pewnie i wygladaja,chetnie zobacze foto,sam nad tym myslałem to moze sie przekonam.
Tom@sz80 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 A tak się zapytam czy da rozkręcić fotel Audi B7 ściągnąć fabryczne obicie ( materiał ) i dać np. do tapicera do naprawy . Mam wytarty fotel kierowcy i chciał bym to naprawić . Druga sprawa to wtyczki od fotela są dwie jedna żółta ma trzy piny druga czarna i 2 piny nie działa elektryczna regulacja pasa lędźwiowego , czy to nie wymaga dodatkowej wiązki przewodów ?
jarku21 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 pewnosci nie mam ale chyba powinno sie dac jak zdjołem osłone to widzialem ze poszycie ori było na takich zaczepach i mozna je było odpiac od korpusu ale na dole sa takie białe maty wiec trzeba bylo by je chyba zrujnowac. 1
Marcino87 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Wszystko można zdjąć bez rujnowania . . .
kajzera Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 ostatnio zauważyłem ze mam ułamany dolny uchwyt od tej osłony i co , odstaje mi z jednej strony :/ na szczęscie znalazłem ułamany uchyt bede próbował skleić , opis przynajmniej już na sucho mi sie przydał zobaczymy dalej jak tto będzie
Rekomendowane odpowiedzi