Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] jaki kolorek szyb w zielonym audi???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki kolor szyb buście doradzili przy zielonym :audi::a4fan:??? czarne??? a może zielone??? dopuszczam tylko przyciemnienie wszystkich szyb :thumbup:

Opublikowano

jaki zielony, jasny, ciemny ? najlepiej daj zdjecie

Opublikowano
  • Autor

nie, ten ciemny w kolorze butelki od lecha :drunk: ładne autko tylko szkodaby było oszpecić auto no i kase

Opublikowano

Bardzo ladnie wygladaja szybki w kolorze nadwozia PODSI ma tak zrobione i wyglada to super odezwis sie do niego na PW moze wysle ci fotki. Pozdrawiam

Opublikowano

Jak zciemniać szybki to tylko i wyłącznie na czarno lub odcienie czarnego. Nie baw się w zielone lub innego tego typu bo bedziesz niezadowolony. :thumbdown:

Opublikowano

zamiast ściemniać kup sobie lepiej lampki ori po lifcie valeo-bardziej poprawi wygląd niż folia na szybie. :przebiegly:

Opublikowano

zamiast ściemniać kup sobie lepiej lampki ori po lifcie valeo-bardziej poprawi wygląd niż folia na szybie. :przebiegly:

albo wtryski od 110 :decayed:

Opublikowano

chyba nie zrozumieliście tematu.

Kolega potrzebuje porady na temat koloru szybek a nie lamp czy tuningu

Opublikowano

a my mu poradziliśmy żeby tego nie robił-bo np. zmiana lamp poprawi bardziej wygląd auta niż ciemne szybki. a później może zapodać wtryski od 110-co nie Sokół :wi a żeby nie robić OT'a no to tylko czarne szyby.

Opublikowano
  • Autor

pytałem o szybki bo chce to najpierw zrobić ze względu na wyczerpanie finansów ze względu na zakup samochodu :cool: na lampki z przodu i z tyłu po lifcie lub diodowe przyjdzie czas :th: i oczywiście na szuszarke, wtryski i programik :thumbup: póki co to mam samochód w stanie idealnym poza 1 uszczelką i fotelem kierowcy :confused4:

Opublikowano

chyba nie zrozumieliście tematu.

Kolega potrzebuje porady na temat koloru szybek a nie lamp czy tuningu

to chyba Ty nie zrozumiałes, chciał porady ? otrzymał odpowiedz, że zamiast wydawac kase na szybki niech lepiej kupi cos innego

i powiedz mi jeszcze mój drogi jak Ty mu pomogłes pisząc swój post ? :mysli:

a my mu poradziliśmy żeby tego nie robił-bo np. zmiana lamp poprawi bardziej wygląd auta niż ciemne szybki. a później może zapodać wtryski od 110-co nie Sokół :wi a żeby nie robić OT'a no to tylko czarne szyby.

proste :decayed:

pytałem o szybki bo chce to najpierw zrobić ze względu na wyczerpanie finansów ze względu na zakup samochodu :cool: na lampki z przodu i z tyłu po lifcie lub diodowe przyjdzie czas :th: i oczywiście na szuszarke, wtryski i programik :thumbup: póki co to mam samochód w stanie idealnym poza 1 uszczelką i fotelem kierowcy :confused4:

Ty szyby chcesz sam oklejac ?

Opublikowano

Do zieleni bedzie pasowała jasno czarna folia lub jasna lustrzanka :rolleyes:

Mi robiono szybki folią firmy Classis - www.classis.pl polecam :th:

Opublikowano

ja mam niunie ciemnozielona i szyby bardzo czarne , ładnie wygląda

Opublikowano

i powiedz mi jeszcze mój drogi jak Ty mu pomogłes pisząc swój post ?

napewno mój post był bardziej na temat niz twój drogi kolego, ale to nie jest głupi czat żeby się kłócić o pierdoły więc :th:

sorry za OT :)

Opublikowano
  • Autor

ale kłótliwi jesteście. sam nie będe tego robił tylko kolega który zajmuje się tym i zrobi mi to za jakieś małe :drunk: +materiał ale musze zdecydować jaki kolor i ciemność :dance:

kolego msc79 mógłbyś zapodać jakąś fotke jak to wygląda na Twoim :audi::a4fan:

Opublikowano

kolega który zajmuje się tym i zrobi mi to za jakieś małe :drunk: +materiał ale musze zdecydować jaki kolor i ciemność :dance:

kolego msc79 mógłbyś zapodać jakąś fotke jak to wygląda na Twoim

Prosze.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce1141157420f425.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/236b92fbc19c404a.html

Opublikowano
  • Autor

ładnie wygląda :thumbup: a może ktoś się pochwali jak wyglądają zielone szybki w zielonym :audi::mysli:

Opublikowano

załóż sobie czarne z efektem chroma czy jak to sie nazywa, one bede fajnie wygladac :th:

Opublikowano

załóż sobie czarne z efektem chroma czy jak to sie nazywa, one bede fajnie wygladac :th:

Yhy ona fajnie wygląda ... takia niby czarna niby lustrzanka . Ojciec taką ma na sprinterze , nie ma takiej mocno ciemnej a i tak trudno zajrzeć do środka :)

Opublikowano

czarny tylko czarny, tyle ze o ile mi wiadomo to na przod nie dostaniesz homologacji, no i potem na przegladzie Ci nie przejdzie, chyba ze sie myle... tez myslalem o przyciemnieniu bo mam zielona :a4fan:, ale tylko tyl jakos mi nie lezy...