quattro_rs Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 kupiłem turbine z 2.0 tdi 170KM i zamierzam założyc ją do swojej audi i mam pytanie' czy wąż do intercolera wystarczy przerobić na opaskę czy trzeba kupić nowy proszę o info
MAGIC87 Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 seria pasuje tylko musisz miec opaske http://www.sklepy24.pl/sklep/sklep-grene_pl/produkt/1474014942-brak-producenta-opaska-gbs-48-51-mm seryjny waz od AWX ma w sobie metalowa zlaczke. mozna ja odciac i załozyc waz na turbo + taka opaske wszystko bangla bez problemu juz od 3 miechów...
quattro_rs Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 ok dzięki. A jak z programem zmieniałeś, ja mam zrobiony program na seryjnej turbinie i wycięty katalizator czy trzeba jechać na korektę?
MAGIC87 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 soft mam pod AWX... jak załozysz BRD to sie zdołujesz... nie da sie jechac dołem... korekta musi byc, szukam wydajniejszych pompek i dopiero jade na korekte [br]Dopisany: 30 Maj 2011, 19:07_________________________________________________aa i jeszcze wezyk od podcisnienia nie bedzie pasowal, seryjny ma za mała srednice
Rekomendowane odpowiedzi