spanky Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 jakos w to nie wirze... ale zobaczymy... to uwierz ..... :twisted: a lmm do tanich nie nalezy ...
Pikuś Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 Ja bym na miejscu jimbo22, jak dostal ten filtr to odrazu go sprzedal i zakupil kilkanascie zwyklych filtrow. :mrgreen: Policzyc sobie, jakby kupic normalnie taki filtr i to chyba dla zerowego efekt, a nawet ubocznego (przeplywka), to lepiej sie oplaca zwykle kupowac i wymieniac co 10 tys. :razz:
jimbo22 Opublikowano 14 Listopada 2006 Opublikowano 14 Listopada 2006 hehehe... dobra, to dam znac jak mi padnie przeplywka... jeno pomiar nie bedzie solidny bo nie wiem ile ma najechane:) chyba musicie poczekac na moment jak zaloze nowa:)
SoMeS Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 sorry za odgrzewanie kotleta ale nie chcę wkurzać poźka i tworzyć nowego tematu ja założyłbym sobie taki filtr chociażby dla tego dźwięku jaki można uzyskać czy jest już ktoś komu przepływka padła?
Rekomendowane odpowiedzi