Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rs4 b7 nie było zbyt udaną kontrukcją i demonem prędkości ze względu na przestarzałą konstrukcję silnika...

:mysli:

to chyba b5 bylo[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 14:00_________________________________________________

A tutaj jakim pocina?? Ładnie wyszedł, przewincie do 56s

http://www.sadistic.pl/zachowal-zimna-krew-vt33870.htm?highlight=audi

to tez b5 rs/s chyba..

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ten drugi filmik jest dobry...

Opublikowano

:hi:

ja tak nie jezdze. Dajcie spokój to już przegięcie pały po mieście tak jechać...

Ale dobry jest... ładnie droge zajezdza tym gliniarzom... autko też mu całkiem fajnie chodzi.[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 13:06_________________________________________________

http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b5/all_b5_moja_niunia-t127615.0.html;msg1525086#msg1525086

Co panocki powiecie na te światła?? Wiem, ze ringi tylko w bmw ale te kupilem po zajeb.scie dobrej cenie, 30 zl za komplet:D

ja bym tego nie wziął jakby nawet ktoś mi dopłacał to 30zł...[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 13:07_________________________________________________tzn. nie no wziąc to może bym wziął... ale napewno nie zakładał...

Pablowi bym sprzedał za 50zł/szt. :decayed:

Lepiej żeby Tobie sprzedał, miałbyś upragniony biksenon :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 15:37_________________________________________________

eee to jest AAA, a nie pablo :decayed:

Opublikowano

Dawid nie bylo Rs4 b5 przed liftowego :wink4:

Opublikowano

No to moze Ska ale dobrze zmodzona :tongue4: bo co to innego moglo byc?[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 16:01_________________________________________________http://www.joemonster.org/gry/24534/Poke_the_Penguin :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Ale kox :polew:

Opublikowano

a4 1.9 TDi no Quattro no ESP

Opublikowano
  • Autor

niezła niespodzianka na dordze :wallbash:

Opublikowano

No to moze Ska ale dobrze zmodzona :tongue4: bo co to innego moglo byc?[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 16:01_________________________________________________http://www.joemonster.org/gry/24534/Poke_the_Penguin :polew: :polew: :polew: :polew:

Chłopaki nie wiem czym wy się jaracie przecierz to widać że ten kolo wcale nie popierda... widać po tych autach które mija to róznica jest może 30max 50km/h więc jeśli pozostałe auta jadą ok 120-130 jak bozia kazała to ile ten kolo ma max 180km/h to co wasze tyle nie pójdą.

Opublikowano
  • Autor

No ale przeciez nie chodzi tutaj o predkosc na tym filmiku tylko o ta niespodzianke która spotkała kierowce :cool1:

Opublikowano

No ale przeciez nie chodzi tutaj o predkosc na tym filmiku tylko o ta niespodzianke która spotkała kierowce :cool1:

Dla Tomka takie sytuacje to codzienność... :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 17:06_________________________________________________ale ten filmik jest do d*py bo nie ma konca...[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 17:08_________________________________________________tu macie całość.

To sobie oglądnijcie...

[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2010, 17:10_________________________________________________i tu w zwolnionym tempie

Oil on the road at 150kph

Opublikowano

Panowie Tomkowi chyba chodzilo o ta eSe b5 a nie poslizg :mysli:

Opublikowano

Nie do wiary, że z tego wyszedł :blink:, zwłaszcza, ze za pózno zaczął kontrowac.

Opublikowano

Panowie Tomkowi chyba chodzilo o ta eSe b5 a nie poslizg :mysli:

tak chodzilo mi o ten filmik rs4 vs m5...

Opublikowano

INTER SUCK :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Opublikowano

;(

Opublikowano

siema :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

bry dzień krakusy i nie tylko :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.