KERCZI Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Siema Paniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Siema Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodowp Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lennox Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Bry dzionek Tak się bawią na Wiejskiej https://www.youtube.com/watch?v=mg6dQ_75VRU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Pany zabierać bo fajny strucel: http://allegro.pl/vw-touran-2010-1-9tdi-bez-dpf-ideal-niski-przebieg-i4609822676.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Panowie do montazu czujnika deszczu i zmierzchu ten żel jest potrzebny dokładnie taki jak aso sprzedaje czy moze to byc coś "alternatywnego" ?? Jesli ktoś z KR ma coś takiego, albo komus zostało to chętnie przytulę za odpowiednia gratyfikację Edytowane 15 Września 2014 przez edraven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Krzysiek może być coś innego...np. 3m btw. nie potrzebuje ktoś ZIMY??? http://allegro.pl/komplet-kol-zimowych-17-do-audi-a4-a5-a6-i4610268917.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) felgi 7,5J? --- ok... juz widze, ze 8J wrzucilem ogloszenie na a5klub Edytowane 15 Września 2014 przez _Gabriel_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kerczi, gdzie to kupić? mówisz o żelu 3M? Rozmawiałem ostatnio o tym Gabrielem i doszliśmy do wniosku że w sumie żel do włosów to samo by zrobił ale to już by było za duże przegięcie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 felgi 7,5J? --- ok... juz widze, ze 8J wrzucilem ogloszenie na a5klub Dzieki Koleś Kerczi, gdzie to kupić? mówisz o żelu 3M? Rozmawiałem ostatnio o tym Gabrielem i doszliśmy do wniosku że w sumie żel do włosów to samo by zrobił ale to już by było za duże przegięcie;) Allegro, ale po co tak kombinować jesli w ASO ori zelik kosztuje 50-80zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kerczi, ja dopiero skumałem że ten żel to jest płytka żelowa a nie żel aplikowany pod czujnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Kerczi, ja dopiero skumałem że ten żel to jest płytka żelowa a nie żel aplikowany pod czujnik Oj Krzysiu Krzysiu...to co? Zamówisz sobie w ASO?Zobacz ofertę: PŁYTKA ŻEL DO SENSORA DESZCZU AUDI A3 A4 A5 A6 A7 http://allegro.pl/showItem2.php?item=4585002245 Panowie sprzedam iphona 5s gwiezdną szarość 3miesieczny 16gb Edytowane 15 Września 2014 przez KERCZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kerczi, pozwolilem sobie przeniesc posta tutaj zebysmy nie zasmiecali watku gieldy A Ty co? W Boserona sie bawisz?!? do Boskiego mi jeszcze duzo brakuje ale fakt faktem ze jeszcze w tym miesiacu auto oddaje do blacharza na ogarniecie budy malowanie porysowanych elementow, wymiana tych elementow ktore wymagałyby grubszego szpachlowania i polerka calego auta a auto i tak zostanie w rodzinie a zmieniac bede po nowym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 jeżeli u Bełta jest za 50 złociszy to nie ma sensu zamawiać zamiennika tylko wziąć ori. Jak będzie znacznie drożej to zamówię. Poza tym jednak nie myliłem się aż tak bardzo jak myślałem;) bo znalazłem jeszcze to.. http://allegro.pl/zel-do-sensora-sensor-w-plynie-sensor-tack-i4552434545.html Dostałem czujnik który ma powierzchnię delikatnie porysowaną, myślicie że mogą być jakieś problemy z odpaleniem tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kerczi, pozwolilem sobie przeniesc posta tutaj zebysmy nie zasmiecali watku gieldy A Ty co? W Boserona sie bawisz?!? do Boskiego mi jeszcze duzo brakuje ale fakt faktem ze jeszcze w tym miesiacu auto oddaje do blacharza na ogarniecie budy malowanie porysowanych elementow, wymiana tych elementow ktore wymagałyby grubszego szpachlowania i polerka calego auta a auto i tak zostanie w rodzinie a zmieniac bede po nowym roku co kupujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Pewnie BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kerczi, pozwolilem sobie przeniesc posta tutaj zebysmy nie zasmiecali watku gieldy A Ty co? W Boserona sie bawisz?!? do Boskiego mi jeszcze duzo brakuje ale fakt faktem ze jeszcze w tym miesiacu auto oddaje do blacharza na ogarniecie budy malowanie porysowanych elementow, wymiana tych elementow ktore wymagałyby grubszego szpachlowania i polerka calego auta a auto i tak zostanie w rodzinie a zmieniac bede po nowym roku co kupujesz? cos z tych trzech: alfa 159, saab 93, a4 b6 ale to dopiero po nowym roku Pewnie BMW bete od Pabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Kerczi, pozwolilem sobie przeniesc posta tutaj zebysmy nie zasmiecali watku gieldy A Ty co? W Boserona sie bawisz?!? do Boskiego mi jeszcze duzo brakuje ale fakt faktem ze jeszcze w tym miesiacu auto oddaje do blacharza na ogarniecie budy malowanie porysowanych elementow, wymiana tych elementow ktore wymagałyby grubszego szpachlowania i polerka calego auta a auto i tak zostanie w rodzinie a zmieniac bede po nowym roku co kupujesz? Czyli B6 od Fanty ? Więc Fanta na co zmieniasz ? Powitać Edytowane 16 Września 2014 przez Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantowski Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 ja mojego auta juz nie sprzedam bo nikt mi tyle nie da ile zechce wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi