Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemian dawaj VIN na pw , sprawdzimy hehehe pod warunkiem ze był przytagrany z DE :naughty:

no właśnie , napisz VIN to będzie wiadomo w którym roku miał 90kkm :naughty:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W historii nic nie ma, bo było sprawdzane. Jest tylko wymiana wiązki kabinowej w 2006 roku. Auto pochodzi z de z firmy która zajmuje się wynajmowaniem aut (ok.150) i ma własny serwis. Zreztą firma ta jest bylego wspólnika mojego dobrego znajomego.

[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 20:46_________________________________________________dobra ja spadam do miasta.

Opublikowano

nie bałeś się kupić auta z wypożyczalni?

przecież wiadomo że jak ktoś wypożycza auto to się z nim nie cacka :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Sieman dawaj VIN :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

e tam. Cuber sprawdzałeś historie jak kupowałem to auto. Nawet mi ją wysłałeś chyba...

Opublikowano

a jaka tam mogła być historia jak sami sobie serwisowali poza Aso

nie ma możliwości ustalenia faktycznego przebiegu.

zresztą modne w DE jest cykliczne cofanie licznika np nie odrazu przed sprzedażą 100kkm do tyłu tylko np przebiegi między przeglądami po 30-40kkm a przez przeglądem dojeżdzanie że niby mineło 15kkm od ostatniego

Opublikowano

Tak, historii nie ma tak jak napisałem pare postów wyżej. Jest tylko wzmianka o wymianie wiązki kabinowej.

Niby tak, ale dobry znajomy by mnie chyba w ch... nie zrobił tym bardziej że powiedział wspólnikowi że szuka auta dla swojego syna. To raz. Po drugie auto było dokłądnie sprawdzone po przyjezdzie i wszystko było super.

CompSport też uważał że przebieg nie jest prawdziwy, a po testach i "oględzinach" doszli do wniosku że przebieg jest bardzo prawdopodobny.

Opublikowano

dobry znajomy jeszcze bardziej Cie zrobi w ch.. niz obcy - czasem tak bywa, nie mowie ze w twoim przypadku

Opublikowano

siemian a kiedy była wymieniana ta wiązka? (rok i przebieg)

możesz sobie zweryfikować wtedy przebieg (oczywiście mniej więcej) :good:

masz RNS-E? (fabrycznie) ?

Opublikowano
  • Autor

hmmmm nie pamietam Siemian czy Ci sprawdzałem czy nie ...... [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 22:24_________________________________________________RSN-a z tego co pamietam to dokładał :gwizdanie:

Opublikowano

Nikt jeszcze ramek nie dostal chyba :mysli:

Niedawno rozmawialem z Pietro3 i dopiero dzis dostal materialy do pakowania i zabral sie za wysylanie, ciekawe ile jeszcze z tym zejdzie ?? :gwizdanie:

Opublikowano

RNS-e nie jest fabryczne. A przy wiązce nie ma przebiegu, bo była kupowana sama wiązka, pewnie dobierana po VINie. Jakoś chyba w 2006 roku

Opublikowano

potrzebuje kupic wskaźnik doładowania boost na słupek, nie wiecie gdzie dostane z czerwonym podświetlaniem jak w B5 przed liftem? Bo na allegro nic z samym czerwonym podświetlaniem nie ma.

Opublikowano
  • Autor

podpytaj Sokola on ostatnio rezał u siebie a wiec moze być rozeznany w temacie :naughty:

Opublikowano

oj coś tu znowu straszna cisza... ja jade pojezdzić sobie troche...

Opublikowano
  • Autor

oj coś tu znowu straszna cisza... ja jade pojezdzić sobie troche...

prze gosc :gwizdanie:

Opublikowano

Ty bys tylko jezdzil to dziwisz sie ze Ci cos pada ;p

Opublikowano

Powitać jeśli jeszcze ktoś jest :hi::D

Sieman ty wariacie, naprawdę nadrabiasz zaległości, najpierw spotkaliśmy się o 21:00 pod Taawą a pózniej koło 2:00 znowu przed Taawą :decayed: Czy ty mnie śledzisz :?: :polew:

Mogłeś zaglądnąć na chwile :)[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 03:50_________________________________________________Sieman i jak było :?: :naughty:

Opublikowano

Nio właśnie wróciłem. No niestety się mineliśmy z tą Taawą :> Troche sobie pojeździłem i raz prawie się zakopałem w błocie gdzieś na Nowej Hucie...

Opublikowano

Nio właśnie wróciłem. No niestety się mineliśmy z tą Taawą :> Troche sobie pojeździłem i raz prawie się zakopałem w błocie gdzieś na Nowej Hucie...

:D

Spoko jak byś się zakopał w NH to następnym razem tyrknij, wyjedziemy po Ciebie :D[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 04:18_________________________________________________Ok Sieman spadam w kimano, wystarczy na dziś tych wrażeń :evil:

:hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.