Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale masz Tszeniek klatę :polew:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ile Ty za nią chcesz Irko?

za 35 bym dal, jak nikt nie bedzie chcial to i za 33 dam, 32 wyplacaja handlarze (kumple co woza wozy)

ale te nasze samochody tanieją... 10k rocznie :disgust:

Opublikowano

ale te nasze samochody tanieją... 10k rocznie :disgust:

spadek wartosci to pol biedy, zbierajac wszystko do kupy ze wszystkimi gadzetami i koniecznymi dodatkami kosztowalo pewnie w okolicy 60kola w ciagu roku, oczywiscie lacznie z zakupem a teraz trza oddac za troche wiecej niz pol z tego i niech mi ktos powie, ze leasing sie nie oplaca :decayed: a kumpel mowil: bierz b8, rata 2200, nowe auto, zero dokladki, gwarancja, to mi sie zachcialo stare auto kupowac i powielic ten sam blad z beemka, na ktorej pewnie w ciagu najblizszych 2 lat strace nastepne 40-50 kola ale tutaj leasing bylby troche wiekszy przy nowej bo bunia nowa kosztowala 350kola i teraz pewnie mniej nie kosztuje :decayed: ale ma to tez dobre strony- jezdzimy wyjsciowo drogimi autami placac nie rzadko 30-40% ceny za dobre auto

Opublikowano

święte słowa :cool1:

Opublikowano

fakt , masz rację Irko.

Ogruś jak tam kontuzja?

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Trzeniek ale wypierdalasz :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

fakt , masz rację Irko.

Ogruś jak tam kontuzja?

przeje.... dziś byłem na kontroli i facet w kitlu powiedział, min. 2 tygodnie gips a potem jak chcę grać w piłkę to za jakieś 3 mc opercja ;(
Opublikowano

fakt , masz rację Irko.

Ogruś jak tam kontuzja?

przeje.... dziś byłem na kontroli i facet w kitlu powiedział, min. 2 tygodnie gips a potem jak chcę grać w piłkę to za jakieś 3 mc opercja ;(

a nie pytałeś czy nie mają na stanie jakiejś nogi brazylijskiego napastnika? zamiast naprawy wymiana :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

zawsze mozesz w PESa albo w fife kontynuowac kariere :decayed:

Opublikowano

zawsze mozesz w PESa albo w fife kontynuowac kariere :decayed:

:polew: :polew: :polew: albo zostaniesz trenerem :decayed:

Opublikowano

:polew: :polew: no przerzuce się na coś innego :decayed: trener :mysli: - dobra fucha :naughty:

Piotrek czekam na info, jak któryś będzie miał wypadek jestem pierwszy w kolejce :polew: :polew:

Opublikowano

w pesa przynajmniej grasz z najlepszymi na boisku a nie jakis tam Trzeniek, przy nim sie nie rozwiniesz :decayed:

Opublikowano

w pesa przynajmniej grasz z najlepszymi na boisku a nie jakis tam Trzeniek, przy nim sie nie rozwiniesz :decayed:

eeee tam , ostatnio miałem dobry mecz :decayed:

Opublikowano

bo ja miałem kontuzję to się miejsce zrobiło :polew: :polew:
Opublikowano

Grześ , gra się rozpoczeła na poważnie dopiero wtedy jak zacząłeś kuśtykać :decayed:

Opublikowano

Grześ , gra się rozpoczeła na poważnie dopiero wtedy jak zacząłeś kuśtykać :decayed:

bo przeciwnicy poczuli że w końcu mają szansę :decayed:
Opublikowano
:kox:
Opublikowano
:hi:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.