Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha złota pewnie jak pójdziemy na te kręgle to spory ruch wygenerujemy :naughty::kox:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Pablo nie myśl :cool1:

Opublikowano

Pablo to nie myśl :kox::polew:

Opublikowano
  • Autor
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

O sekundę szybszy :naughty::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

O sekundę szybszy :naughty::polew: :polew: :polew:

aj tam aj tam ;)

Opublikowano

Ale pitolicie drei po drei :polew:

Opublikowano
  • Autor

:shocked: :shocked: :shocked:

:polew:

Opublikowano

Ale pitolicie drei po drei :polew:

Entschuldigung Pablo :decayed:

Opublikowano

A tak po za tematem wczoraj wjeżdżam na myjkę na BP na Bora Komorowskiego, lookam a tu karta włożona do myjki, ktoś zapomniał zabrać i jest 80zł nabite :kox: hyhyhy

Los się odwrócił bo ja kiedyś doładowałem sobie za 20zł i też zapomniałem wziąć karte :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A tak po za tematem wczoraj wjeżdżam na myjkę na BP na Bora Komorowskiego, lookam a tu karta włożona do myjki, ktoś zapomniał zabrać i jest 80zł nabite :kox: hyhyhy

Los się odwrócił bo ja kiedyś doładowałem sobie za 20zł i też zapomniałem wziąć karte :decayed:

Pablo, a po uj Ty jeździsz na taką myjkę ? przecież nie umyjesz dokąłdnie samochodu :naughty: na kaerchera to mozesz jechać kurz spłukac a nie umyć auto :wallbash:

Opublikowano

Widac ktos byl 4 razy bardziej rozgarniety niz Ty :polew:

Pewnie Ci sie odrazu razniej zrobilo... :gwizdanie:

Opublikowano

btw. jakby ktoś miał okazyjnie do kupienia 2 stalówki z oponami dunlop winter response, to niech da znać, bo wczoraj mi takie zaj.... :confused4:

Opublikowano

Pablo, a po uj Ty jeździsz na taką myjkę ? przecież nie umyjesz dokąłdnie samochodu :naughty: tak karchera to mozesz jechać kurz spłukac a nie umyć auto :wallbash:

Teraz tak, a w lecie też na tym myłem, tylko później jechałem i 45minut sam pucowałem auto, parę ściereczek, kosmetyków i efekt taki sam co bym zapłacił 40-50zł na jakiejś myjce, zresztą sam widziałeś nie raz :naughty:

Co ty myślisz że ja nim jeżdżę gdzieś na ręczne myjki gdzie później mówią idź pan do carrefoura na 45minut i przyjdź auto będzie gotowe :decayed:

Opublikowano
  • Autor

btw. jakby ktoś miał okazyjnie do kupienia 2 stalówki z oponami dunlop winter response, to niech da znać, bo wczoraj mi takie zaj.... :confused4:

ehhhh że jeszcze sobie pożyczają takie rzeczy :wallbash:

spadam w kime :hi:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 22:44_________________________________________________

Teraz tak, a w lecie też na tym myłem, tylko później jechałem i 45minut sam pucowałem auto, parę ściereczek, kosmetyków i efekt taki sam co bym zapłacił 40-50zł na jakiejś myjce, zresztą sam widziałeś nie raz

Pablo Ty chyba nie wiesz co piszesz :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Jesli nie umyjesz auta dokldnie to tymi swoimi sciereczkami wtarles caly brud w auto dalej

Opublikowano

Spoko zapytam się czy jeszcze ich nie sprzedał :decayed:

A tak na serio to zapytam się kolegi z norauto co chwile ma jakieś dobre okazje :wink4:

Ostatnio kumplowi załatwiłem 4 oponki michelinki letnie 195/65/R15 w bardzo dobrym stanie za 120zł :decayed:[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 22:45_________________________________________________

Pablo Ty chyba nie wiesz co piszesz :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Doskonale wiem i nie musisz się ze mną zgadzać.

Wiem jak kiedyś mi umyli auto za takie pieniądze a wiem że dokładnie tak samo sobie mogę wypucować jeśli mam na to ochotę, czas i odpowiednie kosmetyki tu jest zdjęcie gdzie robiłem fotki z 1,5h pucowania auta http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a774d72160e21750 :wink4:

I nikt mi nie będzie pier. że nie mam racji to tyle bo uciekam na miasto :hi:

Opublikowano

Pablo , ja jeżdzę na ręczną i za 20 zeta mam wymyte. Skąd Ty bierzesz te 40-50PLN?

Themon , przykro mi :kwasny:

Opublikowano

Pablo , ja jeżdzę na ręczną i za 20 zeta mam wymyte. Skąd Ty bierzesz te 40-50PLN?

Tyle zapłaciłem wraz z odkurzeniem ale to było 4 lata temu jak kupiłem :audi::a4fan: teraz możliwe że mniej kosztuje.

Tak czy owak, wole sobie sam umyć auto niż komuś dawać za to pieniądze :)

Opublikowano

hmmm , dziwne... chyba Ci k**wa muszynianką musieli myć w tej cenie...

nie ma to jak wywalić z 8 zeta za żetony , nagonić ze ścierką , wydać na szampon , spocić przy myciu i oszczędzić 3 zł :decayed: no ale jak kto lubi :kox:

Mycie na ręcznej Pablo 20 pln.

[br]Dopisany: 29 Październik 2010, 23:32_________________________________________________Aaaaa , nie doczytałem że z odkurzaniem... No tak... jak się miało aluminiowe ryflowane dywaniki to ich się nie odkurza tylko trzeba boschem przelecieć :decayed: :decayed: :decayed: pewnie dlatego tyle wyszło :kox:

Opublikowano
:polew::kox:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.