Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemanko z wieczora :)

Opublikowano

Rozgadani wszyscy :naughty:

Opublikowano

KERCZI :

Podpowiedz mi zalety i wady silnika 3.0 tdi po 2009 - dla przypomnienia :)

no i ile paliło Twoje audi z tym silnikiem po Krakowie i w trasie...

..chodzi mi po głowie powrót do audi ...(oczywiscie wszyscy mogą zabrac głos)

Opublikowano

A miał KERCZI jakąś audi z tym silnikiem po 2009 bo w A4 miał 3.0TDI ale to nie ten silnik?

:siema:

Opublikowano

czyzbym sie mylił ? cholera jak ten czas leci ..:)

nieważne ...temat otwarty

Opublikowano

Mohito czym Cię zraziła cytryna?? Pytam, gdyż znajomy teraz na taką poluje

Opublikowano

46567c16ba84dd37385f838ade702b5a.jpg

Ciekawa komcepcja podwójnego wydechu. Z jednej strony rura ze 4" a z drugiej korek wlewu gazu [emoji3]

Wyciekło z miski olejowej...

Opublikowano

Mohito czym Cię zraziła cytryna?? Pytam, gdyż znajomy teraz na taką poluje

właściwie to niczym - nawet jestem MEGA zadowolony ... spalanie po Krakowie 7,8 litra , 17 000 i nic sie nie zepsuło, komfort - faktycznie rozpieszcza.

Nawigacja - najlepsza jaką kiedykowiek miałem

Audio + cisza w kabinie - rewelacja

gdyby nie potrzeba ZMIANY to bym nie szukał ...ale brat mnie podkreca na zakupy bo mu koszty potrzebne :)

Edytowane przez MOHITO

Opublikowano

PABLO a czym w takim razie sie różnią te silniki? Poza osprzętem? Bo moze o czymś nie wiem. MOHITO teoretycznie w 2007 roku poprawiono: Skrzynie tiptronic ktora siedzi w tym silniku jesli mamy do czynienia z automatem rzecz jasna, poprawiono rownież wtryski, poprawiono napinacze łańcucha. Nie wiem jak wyglada temat klap kolektora które tez sa bolączką 3.0tdi ale sprawiają najmniejszy kłopot (rownież finansowo).

Spalanie w manualu przy ciężkiej nodze to trasa 9litrow, miasto 11-12 bliżej 12. W automacie w trasie ok.1-1,5litra mniej, w mieście pali praktycNie tak samo jak manual...

Jesli 2009 i jeździsz duzo to nie ma sie czego obawiać...jesli nie jakos kosmicznie duzo km robisz a nie daj Bóg robisz krótkie odcinki to szedł bym w 3.0tfsi które jest imho genialne, jeździ duzo lepiej bo ciągnie od dołu ( nie ma turbiny tylko cos na modlę kompresora) i wcale nie pali duzo...

Edytowane przez KERCZI

Opublikowano

No to osprzętem się różni tak jak mówisz, większych zmian już nie zrobili. Na miasto faktycznie już lepiej kupic benzyne.

Opublikowano

:hi:

witam

Opublikowano

46567c16ba84dd37385f838ade702b5a.jpg

Ciekawa komcepcja podwójnego wydechu. Z jednej strony rura ze 4" a z drugiej korek wlewu gazu [emoji3]

Wyciekło z miski olejowej...

Tz. korek wstydu.
Opublikowano

Siemka z wieczora :hi:

i po weekendzie :facepalm:

Opublikowano

:bry:

http://olx.pl/oferta/a3-1-8-tfsi-2008-import-luksemburg-CID5-ID6oYtj.html#431101d42c

Gdyby ktoś chciał kupić ten samochód, to jest to naprawde pewne auto i od pewnego człowieka. Cena dla forumowicza oczywiście do negocjacji... Polecam.

Edytowane przez Transitpower

Opublikowano

http://olx.pl/oferta/a3-1-8-tfsi-2008-import-luksemburg-CID5-ID6oYtj.html#431101d42c

Gdyby ktoś chciał kupić ten samochód, to jest to naprawde pewne auto i od pewnego człowieka. Cena dla forumowicza oczywiście do negocjacji... Polecam.

Na poniższym zdjęciu na tunelu przy podłodze ten otwór/nawiew na pewno powinien być od strony kierowcy ?

162050297_7_1000x700_a3-18-tfsi-2008-imp

Opublikowano

Na poniższym zdjęciu na tunelu przy podłodze ten otwór/nawiew na pewno powinien być od strony kierowcy ?

162050297_7_1000x700_a3-18-tfsi-2008-imp

Jeśli sugerujesz, że jest to szczepiony anglik, to odpowiadam - NIE, TO NIE JEST ANGLIK. To jest auto, które od początku do końca poruszało się po Luksemburgu a kierownice fabryka umiejscowiła po lewej stronie. Kolega przywiózł je z uszkodzonym silnikiem. Ale jako, że jest dobrym mechanikiem - naprawił usterke (przy okazji eliminując jakąś wade fabryczną o której mi mówił, ale nie pamiętam co to było) i teraz w pełni sprawne auto jest na sprzedaż.

PS: był tym autem nad morzem i od naprawy zrobił nim jakieś 1400 km. Średnie spalanie w trasie wyniosło 8L PB na 100 km.

Edytowane przez Transitpower

Opublikowano

:hi:

Siemka z wieczora :hi:

i po weekendzie :facepalm:

Noo :kwasny:,.... Pierwszy wolny miałem od dawna i zleciał standardowo za szybko .
Opublikowano

Możliwe, po prostu pytałem bo właśnie wyciągałem dywan w 8L i u mnie ten otwór był tylko po stronie pasażera. Patrzyłem na kilka aut na Allegro i chyba w 8P są po obu stronach, więc luzik ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.