Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

k**wa Max i Org ale pier**licie bezsesnu......

Max nie rozumiem Twojej wypowiedzi w sensie nie straszcie mi tu nowych...... k**wa chyba coś nie halo u ciebie :mysli:

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Same prerzentacje w niedziele, więc i ja zaprezentuje swoją Subaru Impreze... czemu nie. Pozdrówka

ciekawe :mysli:

Opublikowano

Max nie rozumiem Twojej wypowiedzi w sensie nie straszcie mi tu nowych...... k**wa chyba coś nie halo u ciebie :mysli:

Ja pierd*ole CUber ty niczego nigdy nie rozumiesz :polew: :polew: :polew: :polew: Przywiez Finke na spota to ci wytlumacze hehehe :drunk:

Witam wszystkich w ten piekny sloneczny dzien :P

Opublikowano

no pogoda elegancka, a ja zaraz ide na uczelnie :thumbdown:

Opublikowano

Pogoda glancus cycus :P

Zaraz trzeba jechac wypucowac fureczke na spota :) i puscic STSka :P

Opublikowano

no pogoda elegancka, a ja zaraz ide na uczelnie :thumbdown:

Ja już byłem, nikomu sie nie chce, nawet wykładowcom ;P

Pod polibudą musiałem kupić bilecik parkingowy za 5 dych :wallbash:

Nie dośc że za studia to i za parking.. ja pitole..;/

Opublikowano

:foch:
Opublikowano

Opublikowano

Same prerzentacje w niedziele, więc i ja zaprezentuje swoją Subaru Impreze... czemu nie. Pozdrówka

ciekawe :mysli:

A zapomniałem dodać , nie wiem czy ktoś tu jeździ modelami zdalnie sterowanymi, ja takową subarke mam, to moje hobby. 3,2 sek do 85km/h . V max 85km/h :) . Oczywiście napęd na sztery łapy.[br]Dopisany: 03 Luty 2008, 13:32 _________________________________________________Rob i cuber oraz rex znalazłem was na naszej klasie. Pozdrówka

Opublikowano

Adi czy u Ciebie na zegarach wyświetla ci się tylko temp na zewnątrz , czy masz też spalanie itd..??? I pytanie , czy masz tempomat??

nie mam tempomatu i starsznie mi go brakuje, jak jeżdże T5 to później nie mogę się przyzwyczaić:/ komputera też niestety nie mam wyświetla mi tylko temp. zewn., ale słyszałem że możesz dokupić cały FIS ok 1000 zł, i podpiąć z głównego kompa, rozkręcałem ostatnio i tam niby jest miejsce na wyjścia(chyba to jest to) tak mi powiedziano, jeżeli ktoś mnie wprowadził w błąd to mówcie??

Właśnie chce u siebie założyć tempomat i podobno są 2 rodzaje pinów płaskie i okrągłe i to sie zmieniało ponoć w latach 98/99. Załozyłem nawet wątek na forum , może ktoś da satysfakcjonującą odpowiedż.

Apropo Fis, z tego co wiem że by mieć FIS to trzeba zakupić liczniki z pełnym FIS-em , podłączyc wszystko, co nie jest napewno proste. Ja tylko rezałbym tempomat. Bo za poł roku planuje zmienić auto na nowszy model i nie bede już doinwestowywał mojej poczciwej b5. :) Pozdrawiam

Opublikowano

Jesli sterowanie gazem masz elektroniczne to calosc roboty zamykasz sie w 250zl :) i masz tempomat :)

Opublikowano

Nie wiem jak tam z TDI ale benzyny nie wszystkie mialy :)

Opublikowano

Jesli sterowanie gazem masz elektroniczne to calosc roboty zamykasz sie w 250zl :) i masz tempomat :)

Mam potencjometr, tylko nie wiem jak z manetką , jaką kupić, bo cały czas mi chodzi o te 2 rodzaje końcówek pinów i nie wiem jakie ja mam , i nie wiem jak to sprawdzić. :)

Opublikowano

Właśnie chce u siebie założyć tempomat i podobno są 2 rodzaje pinów płaskie i okrągłe i to sie zmieniało ponoć w latach 98/99.

tak na marginesie to gdzie wpinasz te kostki?? nie trzeba później nic odblokowywać w komp głównym?? kuzyn niby ma tempomat u siebie ale nie działa, na serwisie krzyknęli mu 400 zł jak to się wyrazili za "odblokowanie", nie miałem z tym nigdy do czynienia i rozumiem tego stwierdzenia...[br]Dopisany: 03 Luty 2008, 14:16 _________________________________________________

Nie wiem jak tam z TDI ale benzyny nie wszystkie mialy :)

no jeżeli miały linkę gazu to nie miały:) ale TDI są na EDC więc tutaj problem znika:)

Trzeba ściągnąć kierownice i poduche i tam się wpina , zaklada manetke, później zabawa vag-iem i wszystko . Znajomy zakładał u siebie w b5 i robiłbym to własnie u niego i z nim.[br]Dopisany: 03 Luty 2008, 14:22 _________________________________________________

no dobra ale gdzie podpinasz ten potencjometr??

potencjometr gazu już mamy , bo ja nie mam linki od gazu ty zapewne też .

Opublikowano

To jest bardzo prosto zalozyc i aktywowac vagiem :) Trzeba tylko wpiac kostki od manetki do kompa :) A wyjscia wszystkie na pewno macie , bo kazdy ma :)

Opublikowano

Dokladnie, wystarczy tylko odpowiednia manetka, i vag , kończmy bo dostaniemy :bicz2: za posty nie na temat :)

Opublikowano

Misie ma ktos ladowarke samochodowa do nokii na cienkie wyjscie?? Jak tak to przywiescie na spota

Co do tempomatu to nie tylko manetka i vag, ale jeszcze przeprowadzenie kabli spod kierownicy do kostek przy ECU

Opublikowano

tak murzyn, wiem chyba 6 kablami trzeba podprowadzić. ja mam kilka orginalnych ladowarek do noki na cienkie wejscie to wezme.

[br]Dopisany: 03 Luty 2008, 14:51 _________________________________________________to link o tempomatach

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=search2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.