ozi_wells Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Przychodzi Trzeniu do lekarza :- Doktorze wszyscy mnie ignorują... - Następny prosze. Pozdro no tak... czego wymagac po człowieku który ma imię Janusz Janusz imieniny obchodzi: 21 Listopad Uwielbia myc biale nocniki. Jego kochanka zostaje niekiedy narkomanka. Janusz umie katalogowac niekompletne anteny satelitarne. Ma grube lydki, zacisniete usta i odstajacy pepek. Bez wyraznej przyczyny ma poglady jak psychopata. Ma zazwyczaj za krótkie uszy. Po czterdziestce zwyczajowo calkiem glupieje. Nieszczesnik kreci. Janusz bardzo czesto zmysla. Organizuje spotkania w zsypie na smieci drzac z zimna. ty a zsadził ci ktos kiedys kopa w ... :gwizdanie: piotrus pan sie znalazł
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ozi sorry , zapomniałem że Ty tez Janusz
nex Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Przychodzi Trzeniu do lekarza :- Doktorze wszyscy mnie ignorują... - Następny prosze. Pozdro no tak... czego wymagac po człowieku który ma imię Janusz Janusz imieniny obchodzi: 21 Listopad Uwielbia myc biale nocniki. Jego kochanka zostaje niekiedy narkomanka. Janusz umie katalogowac niekompletne anteny satelitarne. Ma grube lydki, zacisniete usta i odstajacy pepek. Bez wyraznej przyczyny ma poglady jak psychopata. Ma zazwyczaj za krótkie uszy. Po czterdziestce zwyczajowo calkiem glupieje. Nieszczesnik kreci. Janusz bardzo czesto zmysla. Organizuje spotkania w zsypie na smieci drzac z zimna. ty a zsadził ci ktos kiedys kopa w ... :gwizdanie: piotrus pan sie znalazł :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Grudzień 2008, 22:46_________________________________________________ Ozi sorry , zapomniałem że Ty tez Janusz taaaa jasne, jak pierwsze co pomyślałeś o nim :polew:
ozi_wells Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ozi sorry , zapomniałem że Ty tez Janusz no własnie
ozi_wells Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 no podzielcie sie ze mną bo nie kumam
nex Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Pod kosciolem siedzi zebrak i smaruje kromke chleba gownem. Podchodzi do niego rusek i mowi: - Co, bieda? - Nooo Rzuca mu 5 zł. Podchodzi Niemiec i pyta biedaka: - Co, bieda? - Nooo Rzuca mu 5 zł. Podchodzi Polak i pyta: - Co, bieda? - Nooo - To co tak grubo smarujesz !? Dobra Pozdro ide spac :polew:
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Pod kosciolem siedzi zebrak i smaruje kromke chleba gownem. Podchodzi do niego rusek i mowi: - Co, bieda? - Nooo Rzuca mu 5 zł. Podchodzi Niemiec i pyta biedaka: - Co, bieda? - Nooo Rzuca mu 5 zł. Podchodzi Polak i pyta: - Co, bieda? - Nooo - To co tak grubo smarujesz !? Dobra Pozdro ide spac :polew: co za gosć :polew:
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Malutka szydera widzę na krakowskich gdzie
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 Malutka szydera widzę na krakowskich U Nas to norma
Gość TrueOgre Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Malutka szydera widzę na krakowskich uczcie się cobyśmy mieli jakiś przeciwników na zlocie :gwizdanie:
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 ja tyż bym się przejechał do Brzeska jedziemy, jedziemy
Gość Trzeniu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 jarko jakiś kolega szulał telefonu do Ciebie tak z 3 strony wczesniej
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 jarko jakiś kolega szulał telefonu do Ciebie tak z 3 strony wczesniej Ja tu jestem 24h na dobę, widziałem
Cuber Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 ktos jeszcze sie wybiera do brzeska ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi