Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI KRAKOWSKIE - WTOREK godzina 20:00 Galeria Kazimierz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_piekne_audi_z_allegro_d-t58265.0.html

Panowie pewnie nie wszyscy czytali także polecam się zapoznać z tematem bo na pewno nie którym przyda się na przyszłość...

• Odpowiedzi 121,5 tys.
  • Wyświetleń 4,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie pewnie nie wszyscy czytali także polecam się zapoznać z tematem bo na pewno nie którym przyda się na przyszłość...

aleś się obudził.. takie numery widziałem już kilkadziesiąt razy a proceder ten istnieje od ok. 5 lat czyli od wielkiego boomu na auta z DE. Normalka

Opublikowano

aleś się obudził.. takie numery widziałem już kilkadziesiąt razy a proceder ten istnieje od ok. 5 lat czyli od wielkiego boomu na auta z DE. Normalka

Wiadomo że już od dawna dzieją się takie rzeczy ale ten temat nie wszyscy u nas czytali dlatego go zapodałem :wink4:

Opublikowano

żal.pl

Opublikowano

Wybacz, ale takie coś co ten koleś zapodał na forum to pierwszy raz widziałem...

Opublikowano

Wybacz, ale takie coś co ten koleś zapodał na forum to pierwszy raz widziałem...

Z jednej strony mnie to nie dziwi bo świat znasz tylko z tej strony :naughty: z dugiej zaś strony widać żeczytasz po łebkach forum :naughty: Wybaczam :decayed:

Opublikowano

norma norma :naughty: oczywiscie później zapewne gdzies uderzymy na ślizganko :kox:

jestem za :naughty:

dobrze że zapodał, tępić cweli[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 16:05_________________________________________________Trzeniu Ty coś ostatnio nerwowy jesteś, te dni? :decayed::naughty:

Opublikowano

Jeszcze raz :decayed: Forum ma dopiero 3 lata, więc jak taki proceder może mieć miejsce 5 lat :mysli:

Opublikowano

ja nerwowy? czyś Ty oszalał :decayed:

My sobie z Jarkiem zawsze tak rozmawiamy :naughty: znając życie zaraz będzie riposta z jego strony :naughty:

Ps. Tak jak mówiłem , temat stary , widziałem w necie już kilkadziesiąt artykułów na ten temat m.in. na Onecie , Wp , Interii i wielu forach motoryzacyjnych. Podrabianie oraz kupowanie książek serwisowych to niestety normalka... taka sama jak zniknięcie 100kkm po przekroczeniu Odry :kox:

Polecam lekturę allegro po wpisaniu w wyszukiwarkę " ksiązka serwisowa" :gwizdanie:

Opublikowano

z dugiej zaś strony widać żeczytasz po łebkach forum :naughty: Wybaczam :decayed:

Czytam to co mnie interesuje :tongue4:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 16:13_________________________________________________Trzeniu, przeczytaj ten wątek co Pablo zapodał, szczególnie dwie ostatnie strony :wink4:

Opublikowano

Jeszcze raz :decayed: Forum ma dopiero 3 lata, więc jak taki proceder może mieć miejsce 5 lat :mysli:

No widzisz? Trafiłem :decayed: :decayed: :decayed: żyjesz tylko na tym forum... a w internecie znajdziesz miliony stron.. 5 lat trwa proceder masowego sprowadzania samochodów więc drogi Jarku... czytamy ze zrozumieniem :naughty::decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 16:14_________________________________________________

z dugiej zaś strony widać żeczytasz po łebkach forum :naughty: Wybaczam :decayed:

Czytam to co mnie interesuje :tongue4:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 16:13_________________________________________________Trzeniu, przeczytaj ten wątek co Pablo zapodał, szczególnie dwie ostatnie strony :wink4:

Czytałem :wink4:

Opublikowano

Poczekam chwile :decayed:

Opublikowano

o 17-tej czas wyruszyć na spota :decayed: bo tu na żarach tyle śniegu że hoho :naughty:[br]Dopisany: 04 Styczeń 2009, 16:16_________________________________________________Dzięki za spot, było :good:

Opublikowano

Ano było cool, czekam na zdjęcia jakieś :)

Opublikowano

zabawa niezła , ale wniosek na przyszłość quatro jest do efektownej zabawy lepsze niz jedna oś :kwasny:

Opublikowano

najlepsze było na końcu , Pablo jadąc do domu rozpierd... auto :decayed:

Opublikowano

znowu? :)

Opublikowano

eee co Ty gadasz.. jechał za mna i się gdzieś zgubił, jak to rozjebał?

Opublikowano

eee co Ty gadasz.. jechał za mna i się gdzieś zgubił, jak to rozjebał?

na Tischnera , asistance w sile 5 samochodów przyjechało ratować Pabla :naughty:

Opublikowano

ja go zgubiłem już na nowohuckiej tak że nic nie wiedziałem, myślałem że jedzie slamazarnie bo ma problem z tą belką, a tu mimo że wolno jechał to się rozjebał?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.