jaro812 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 hej, temat bardziej z lenistwa zakladam bo brak mi czasu na dlubanie i wymyslanie wiec Was chce o to zapytac o pomysla na kanape... Mianowicie, stare A4 mam z blachą z tyłu czyli kanapa nie dzielona ze skórzana tapicerka a to, ktore obecnie uzywam ma dzielone skladane siedzenia czyli kanapa dzielona lecz zwykla czarna i przetarta na boczku kierowcy wiec chcialem przelozyc na ta skorzana ktora jest cala bo nie przetarta i "cala" bo nie przystosowana na skladanie z tylu... jak byscie to zrobili zeby tam skore wcisnac i do bagaznika nie wpasc?
89pawel89 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 w jednej z moich bylych audic niemiec wstawil po prostu plyte wiorowa taka jaka sie stosuje w meblach.
jaro812 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2011 i chyba to jedyne rozwiazanie...ale zobacze jeszcze jak w koncu to wyciagne,moze jakis inny pomysl sie urodzi
89pawel89 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Opublikowano 11 Czerwca 2011 powiem CI ze tak tragicznie to nie wyglada. U mnie byla ladna czarna plyta ze w sumie za bardzo w oczy to sie nie rzucalo a i lata do dzis
jaro812 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2011 wszystko da sie zrobic, skoro niemiec dal rade to co to dla mnie hehehe napisze jak sie dobiore w koncu do tego....
Rekomendowane odpowiedzi