Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Zakup centralnego zamka z pilotem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w A3 z 98' montowałem takie coś. Ogólnie chodziło. Zamykało otwierało :kox: Ale przemyśl czy chcesz z tymi pilotami. Bo wtedy dojdą Ci koszty dorobienia grotu, przełożenia transpondera lub założenie nowego (dodatkowo kodowanie) żeby immo działało. Także są dodatkowe koszty. Zwykłe piloty zakładasz i jeździsz. No chyba, że chcesz mieć tylko taki bajer przy ori kluczyku :gwizdanie:

Opublikowano

Mam zamontowany identyczny sterownik w swojej Audicy :) bardzo fajna sprawa. Jakościowo gorzej to wygląda - czasem mam wrażenie że grot w scyzoryku przy odpalaniu auta się zaraz ułamie :P Kwestia przełożenia transpondera od imo nie jest problemem. Natomiast dorobienie i kodowanie pastylki do imo to koszt ok 300pln. Jeśli się zdecydujesz na ten zestaw to sprawdź czy dobrze dorobili Ci grot do kluczyka bo ja miałem z tym problemy (ciężko wchodził).

Ewentualnie zastanów się czy nie warto dołożyć parę złotych i mieć z alarmem :)

Opublikowano

Mam zamontowany identyczny sterownik w swojej Audicy :) bardzo fajna sprawa. Jakościowo gorzej to wygląda - czasem mam wrażenie że grot w scyzoryku przy odpalaniu auta się zaraz ułamie :P Kwestia przełożenia transpondera od imo nie jest problemem. Natomiast dorobienie i kodowanie pastylki do imo to koszt ok 300pln. Jeśli się zdecydujesz na ten zestaw to sprawdź czy dobrze dorobili Ci grot do kluczyka bo ja miałem z tym problemy (ciężko wchodził).

Ewentualnie zastanów się czy nie warto dołożyć parę złotych i mieć z alarmem :)

Ja zakładałem sterownik firmy Ampio - jest znacznie lepszy jakościowo od tych chińczyków z Alledrogo. Grotu nie dorabiałem gdyż przełożyłem ze starego kluczyka - wytopiłem grot lutownicą, następnie doszlifowałem mocowanie na wzór czystego grotu z kompletu i dla świętego spokoju jeszcze wkleiłem na Poxilinę i zaoszczędziłem ok 50zł na dorobieniu grotu / szt. Pastylkę immo również za pomocą lutownicy wygrzebałem ze starego kluczyka i na silikon ją wkomponowałem w nowy kluczyk. I w h..j siana do przodu jestem. Kluczyk jest bardzo stabilny, nie wygina się ani trochę i działa bez zarzutu :>

Opublikowano
  • Autor

koles w mojej okolicy dorobił mi kluczyk za 130zl wraz z dorobieniem grotu do zamka bagażnika(bo tylko miałem kluczyk serwisowy) i zakodowaniem immo:) pastylke z immo mam wyciagana a dorobienie samego grotu to pewnie groszowe sprawy jak dorobienie kluczyka od domu:)

co do alarmu znalazłem cos takiego:

http://moto.allegro.pl/alarm-dedykowany-audi-80-90-100-a3-a4-a6-a8-tt-i1619611514.html

ale czego można oczekiwać za 148zł....