Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Nr obudowy kolumny kierowniczej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy numery 8K0 953 515, 8K0 953 516 to numery obudowy (górnej i dolnej) kolumny kierowniczej do B6 pod tempomat?

:hi:

Opublikowano

8E0 953 512 P 6PS obudowa dolna dla poj. z tempomatem kolor soul ( czarny ) cena w ASO 137 zł

8E0 953 515 E 6PS obudowa górna kolor soul (czarny) cena w ASO 63 zł

Opublikowano
  • Autor

8E0 953 512 P 6PS obudowa dolna dla poj. z tempomatem kolor soul ( czarny ) cena w ASO 137 zł

8E0 953 515 E 6PS obudowa górna kolor soul (czarny) cena w ASO 63 zł

Dziękuję bardzo :notworthy:

A czy można zamówić tylko dolną a zostawić górną bez tempo? Obejdzie się wtedy bez cięcia? Wejdzie wtedy manetka od tempomatu? :embarrassed:

Opublikowano

przecież tylko dolna jest wycieta pod tempomat :cool1:

ps. mozna samemu wyciac w obudowie starej + pilniczek i ładnie zrobic :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Czyli wystarczy dolną kupić pod tempomat :kox:

Nie posiadam za wielkich zdolności manualnych to się za to raczej nie zabiore :kwasny: bo tylko lipa z tego wyjdzie :thumbdown:

Jeszcze jedno pytanie...a mianowicie który symbol oznacza że dana obudowa jest pod tempomat? Bo w internecie znalazłem np 8E0 953 512 H :mysli:

Opublikowano

no to kupuj dolną i po sprawie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Czyli wystarczy dolną kupić pod tempomat :kox:

Nie posiadam za wielkich zdolności manualnych to się za to raczej nie zabiore :kwasny: bo tylko lipa z tego wyjdzie :thumbdown:

Jeszcze jedno pytanie...a mianowicie który symbol oznacza że dana obudowa jest pod tempomat? Bo w internecie znalazłem np 8E0 953 512 H :mysli:

Sorry że tak d...e :tongue4: truje

Opublikowano

z końcówką H jest wycofana i zastąpiona na literkę N ale to już typuje jako do B7

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :hi:

Pozdrawiam :notworthy:

Opublikowano

Jak kupisz tą dolną to będziesz miał różnice w kolorze plastiku między tą dolną a górną i od razu z daleka będzie widać że przy kierownicy było coś grzebane :sick3: jak po jakiejś kradzieży. Plastik się starzeje i ciemniej - od słońca kosmetyków i normalnej starości. Już nie raz widziałem takie przypadki :D

Ciekawe czy w aucie masz już poprawione plastiki podobne do tych z b7 czy takie jak np. w 2002. Moim zdaniem są trzy opcje:

1. Zbieraj kasę na obie obudowy górna plus dolna

2. Tnij obudowę wszelkimi możliwymi sposobami :polew:

3. Odpuść tempomat

Opublikowano
  • Autor

Jak kupisz tą dolną to będziesz miał różnice w kolorze plastiku między tą dolną a górną i od razu z daleka będzie widać że przy kierownicy było coś grzebane :sick3: jak po jakiejś kradzieży. Plastik się starzeje i ciemniej - od słońca kosmetyków i normalnej starości. Już nie raz widziałem takie przypadki :D

Ciekawe czy w aucie masz już poprawione plastiki podobne do tych z b7 czy takie jak np. w 2002. Moim zdaniem są trzy opcje:

1. Zbieraj kasę na obie obudowy górna plus dolna

2. Tnij obudowę wszelkimi możliwymi sposobami :polew:

3. Odpuść tempomat

Nie chodzi o problem z kasą... tylko ciężko coś znaleźć na necie. Tempomatu nie odpuszcze bo mam zakupiony :tongue4:

A co do plastików to mam te gówniane, jakiegoś nadzwyczjnego przebiegu nie mam bo 200tys a się dziadostwo ściera :kwasny:

Opublikowano

Jak będziesz szukał na necie obudowy pod tempomat w dobrym stanie w lepszych pieniądzach niż w ASO to już Ci się chęć posiadania tempomatu wyczerpie :> więc do wyboru Ad1 wizyta w ASO lub Ad2.

Opublikowano

U mnie w B8 znajomy co zakładał mi tempomat wyciął mi w starej obudowie "dziurkę" pod tempomat, wygląda jak ORI nic nie widać że coś było grzebane :wink4:

obudowaq.jpg

Opublikowano
  • Autor

Jak będziesz szukał na necie obudowy pod tempomat w dobrym stanie w lepszych pieniądzach niż w ASO to już Ci się chęć posiadania tempomatu wyczerpie :> więc do wyboru Ad1 wizyta w ASO lub Ad2.

I kupiłem na aledrogo komplet za sto złotyszy :notworthy:

Bez żadnej ryski :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jesli kupisz odpowiedni kolor nie powinno byc widac roznicy, u mnie (7 letnie auto)po zamonotowaniu nie ma najmniejszego sladu wiec moim zdaniem to tylko naprawde rzadkie przypadki