Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Witam Czy numery 8K0 953 515, 8K0 953 516 to numery obudowy (górnej i dolnej) kolumny kierowniczej do B6 pod tempomat?
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l 8E0 953 512 P 6PS obudowa dolna dla poj. z tempomatem kolor soul ( czarny ) cena w ASO 137 zł 8E0 953 515 E 6PS obudowa górna kolor soul (czarny) cena w ASO 63 zł
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Autor 8E0 953 512 P 6PS obudowa dolna dla poj. z tempomatem kolor soul ( czarny ) cena w ASO 137 zł 8E0 953 515 E 6PS obudowa górna kolor soul (czarny) cena w ASO 63 zł Dziękuję bardzo A czy można zamówić tylko dolną a zostawić górną bez tempo? Obejdzie się wtedy bez cięcia? Wejdzie wtedy manetka od tempomatu?
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l przecież tylko dolna jest wycieta pod tempomat ps. mozna samemu wyciac w obudowie starej + pilniczek i ładnie zrobic
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Autor przecież tylko dolna jest wycieta pod tempomat ps. mozna samemu wyciac w obudowie starej + pilniczek i ładnie zrobic Czyli wystarczy dolną kupić pod tempomat Nie posiadam za wielkich zdolności manualnych to się za to raczej nie zabiore bo tylko lipa z tego wyjdzie Jeszcze jedno pytanie...a mianowicie który symbol oznacza że dana obudowa jest pod tempomat? Bo w internecie znalazłem np 8E0 953 512 H
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Autor przecież tylko dolna jest wycieta pod tempomat ps. mozna samemu wyciac w obudowie starej + pilniczek i ładnie zrobic Czyli wystarczy dolną kupić pod tempomat Nie posiadam za wielkich zdolności manualnych to się za to raczej nie zabiore bo tylko lipa z tego wyjdzie Jeszcze jedno pytanie...a mianowicie który symbol oznacza że dana obudowa jest pod tempomat? Bo w internecie znalazłem np 8E0 953 512 H Sorry że tak d...e truje
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l z końcówką H jest wycofana i zastąpiona na literkę N ale to już typuje jako do B7
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Jak kupisz tą dolną to będziesz miał różnice w kolorze plastiku między tą dolną a górną i od razu z daleka będzie widać że przy kierownicy było coś grzebane jak po jakiejś kradzieży. Plastik się starzeje i ciemniej - od słońca kosmetyków i normalnej starości. Już nie raz widziałem takie przypadki Ciekawe czy w aucie masz już poprawione plastiki podobne do tych z b7 czy takie jak np. w 2002. Moim zdaniem są trzy opcje: 1. Zbieraj kasę na obie obudowy górna plus dolna 2. Tnij obudowę wszelkimi możliwymi sposobami 3. Odpuść tempomat
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Autor Jak kupisz tą dolną to będziesz miał różnice w kolorze plastiku między tą dolną a górną i od razu z daleka będzie widać że przy kierownicy było coś grzebane jak po jakiejś kradzieży. Plastik się starzeje i ciemniej - od słońca kosmetyków i normalnej starości. Już nie raz widziałem takie przypadki Ciekawe czy w aucie masz już poprawione plastiki podobne do tych z b7 czy takie jak np. w 2002. Moim zdaniem są trzy opcje: 1. Zbieraj kasę na obie obudowy górna plus dolna 2. Tnij obudowę wszelkimi możliwymi sposobami 3. Odpuść tempomat Nie chodzi o problem z kasą... tylko ciężko coś znaleźć na necie. Tempomatu nie odpuszcze bo mam zakupiony A co do plastików to mam te gówniane, jakiegoś nadzwyczjnego przebiegu nie mam bo 200tys a się dziadostwo ściera
Opublikowano 13 Czerwca 201115 l Jak będziesz szukał na necie obudowy pod tempomat w dobrym stanie w lepszych pieniądzach niż w ASO to już Ci się chęć posiadania tempomatu wyczerpie :> więc do wyboru Ad1 wizyta w ASO lub Ad2.
Opublikowano 14 Czerwca 201115 l U mnie w B8 znajomy co zakładał mi tempomat wyciął mi w starej obudowie "dziurkę" pod tempomat, wygląda jak ORI nic nie widać że coś było grzebane
Opublikowano 16 Czerwca 201115 l Autor Jak będziesz szukał na necie obudowy pod tempomat w dobrym stanie w lepszych pieniądzach niż w ASO to już Ci się chęć posiadania tempomatu wyczerpie :> więc do wyboru Ad1 wizyta w ASO lub Ad2. I kupiłem na aledrogo komplet za sto złotyszy Bez żadnej ryski
Opublikowano 1 Lipca 201115 l Jak kupisz tą dolną to będziesz miał różnice w kolorze plastiku między tą dolną a górną i od razu z daleka będzie widać że przy kierownicy było coś grzebane jak po jakiejś kradzieży. Plastik się starzeje i ciemniej - od słońca kosmetyków i normalnej starości. Już nie raz widziałem takie przypadki jesli kupisz odpowiedni kolor nie powinno byc widac roznicy, u mnie (7 letnie auto)po zamonotowaniu nie ma najmniejszego sladu wiec moim zdaniem to tylko naprawde rzadkie przypadki