Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] PDF to WORD pomocy :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam problem, musze skonwerterować PDF na WORD-a, tylko ściągam programy z neta i lipa, albo płatne albo nie działają.

Czy mógłby mi ktoś pomóc?

Z góry dziekuje :)

Opublikowano

Adobe Acrobat np. 5.0 ma taką funkcję

Opublikowano

http://www.pdftoword.com/

Nie działa?

Wrzuć na końcu swój e-mail i powinno być gut.

Ewentualnie jeszcze cuś takiego : http://www.programosy.pl/program,pdf-to-word-converter.html

A sam chyba swego czasu korzystałem z tego, jak mnie pamięć nie myli: http://www.programosy.pl/program,free-pdf-to-word-doc-converter.html

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za pomoc

Opublikowano

Luzik :)

Cieszymy się, że pomogło :good:

Opublikowano

zamzar.com i konwertuj co chcesz[br]Dopisany: 16 Czerwiec 2011, 22:55_________________________________________________a zapomnialem dodac ze czasami w spam moze ci maila powrotnego przyslac ;p

Opublikowano

PDF Creator :) za free - instalujesz jako wirtualna drukarkę i praktycznie wszystkie formaty jakie nadają się do druku "drukujesz" do pliku pdf. :cool1:

Opublikowano

PDF Creator :) za free - instalujesz jako wirtualna drukarkę i praktycznie wszystkie formaty jakie nadają się do druku "drukujesz" do pliku pdf. :cool1:

Tak tylko nie działa w druga stronę czyli z Worda do pdf -a. A o to tu koledze chodziło .

Opublikowano

Tak tylko nie działa w druga stronę czyli z Worda do pdf -a. A o to tu koledze chodziło .

Chyba chciałeś napisać że ten program nie konwertuje z PDF na DOC.

Opublikowano

W office 2010 masz możliwość zapisywania dokumentów czy to z doc, docx, czy xls do formatu pdf.

Opublikowano

Siemka

Mam problem, musze skonwerterować PDF na WORD-a, tylko ściągam programy z neta i lipa, albo płatne albo nie działają.

Czy mógłby mi ktoś pomóc?

Z góry dziekuje :)

W office 2010 masz możliwość zapisywania dokumentów czy to z doc, docx, czy xls do formatu pdf.

PDF to DOC a nie DOC to PDF!