Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja myślę żeby swoje sprzedać... ale za tyle to w życiu ich nie oddam :wallbash:

Opublikowano

Panowie bez przesady z tymi cenami, kupiłem nowe niemieckie repliki S5 18 zapłaciłem 2200 chyba bo nie pamiętam dokładnie, jeżdżę na nich 3 sezon po tych dołach wszystkich i nic się z felgami nie dzieje.

Opublikowano
  • Autor

kuredu , ale w ogloszeniu napisane ze to orginal :mysli:

Ufffff udalo sie , kola zimowe zakupione , ale szczerze zakup felg u handlarzy z allego to jakis koszmar......... :rolleyes:

Zakupione 17 ale z malym trikiem bo sa to kola z A5/A4 Allroad , 17x7.5 ale z fajnym ET28.Pasuja idealnie w nadkola B8 i mysle ze przez to beda o wile fajniej wygladac niz schowane 18 cali.

zimowe.jpg

29526448717.jpg

29647688273.jpg

292067329262.jpg

zdjcie0182e.jpg

zdjcie0184t.jpg

Opublikowano

jak kupowalem autko dostalem w 16 continentale prawie nowki, wiec zostane przy jak by to turdzi powiedzial kupie polanej keczapem:)

Opublikowano
  • Autor

Takie tez u mnie widze :wink4:

ooo to sprawdzis od razu czy wchodza na zacisk S4 :decayed:

Opublikowano

Takie tez u mnie widze :wink4:

ooo to sprawdzis od razu czy wchodza na zacisk S4 :decayed:

Zaciski z S4 nie sa takie duze jak sie wydaje porownujac z B6 czy B7 to sa mniejsze o 3,6 cm , tak sprawdzalem bo mam tez 17" w B6 :)

Sprawa pozostaje tylko ET :)

Opublikowano
  • Autor

ooo no to z ET28 to powinno wejsc bez problemu :)

Opublikowano

dokladnie będą te same u mnie , z tego co mi wiadomo to nie z allroada ( dystans załatwi sprawę aby nie weszły zbyt głęboko) czekam tylko na oddzew wlasciciela ich i kupuję :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dokladnie będą te same u mnie , z tego co mi wiadomo to nie z allroada ( dystans załatwi sprawę aby nie weszły zbyt głęboko) czekam tylko na oddzew wlasciciela ich i kupuję :wink4:

nie wiem czy bedziesz mial ten sam efekt , bo ta felga w A4 jest palska ( ET chyba 46 ) a A5/Allroad ze wzgledu na ET28 jest wklasla co daje dodatkowy efekt no i nie bawisz sie z dystansem.Jak cos na allegro sa chba jeszcze dwa komplety , jedne mowki sztuki bez opon ( zreszta w bardzo dobrej cenie ) , i jedne z kompletem opon zimowych.

Opublikowano

hmmmm ide poszperać w takim razie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

tu masz cale kola :

http://allegro.pl/felgi-audi-a5-17oryginalne-zima-i1791824513.html

a tu masz felgi:

http://allegro.pl/nowe-oryginalne-alufelgi-17-audi-a5-s5-allroad-vat-i1777915987.html

w sumie mialem juz brac te felgi bo sa w dobrej cenie ale na szczescie sie dogadalem z moim jelopem [br]Dopisany: 31 Sierpień 2011, 22:07_________________________________________________i tu jest jeszcze sama felga

http://allegro.pl/felgi-audi-a5-q5-17oryginalne-i1761247228.html

i to by bylo chyba wszystko w tym temacie z allegro

Opublikowano

2400 za nowki dobra cena i sprzedajacy porzadny, miałem z nim kontakt.

Reszte bym olał.

Opublikowano
  • Autor

hmmmm ide poszperać w takim razie :decayed:

zrobilem male porowannie , z ET28 robia sie zupelnie inne kola......

porownaniec.jpg

Opublikowano

jak wrócę z urlopu to muszę się zabrać za poszukiwanie zimówek do A5-tki.. a te w sumie mi się najbardziej podobają

Opublikowano
  • Autor

jak na 17 mysle ze sa spoko tyle ze znow do A5 sie troche chowaja , tam by sie przydalo cos kolo ET20 , Audi ma jednak tragicznie podobierane ET do swoich modeli :rolleyes:

Opublikowano

no właśnie w A5 u mnie tylne wyglądają śmiesznie.. felgi szerokie 8,5" i et 29, a felg schowana :blink: mam nadzieję, że po moim powrocie, w przyszłym tygodniu, uda mi się coś ustrzelić w rozsądnych pieniądzach

Opublikowano
  • Autor

w linku masz te nowe 17 stki.Jak dla mnie cena super tylko trzeba sie liczyc ze opony to klejne 2K.

Opublikowano

wiem, widziałem. a z oponami 3400... muszę pomyśleć, będę miał na to tydzień :gwizdanie: