Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CDN] Black Widow quattro GmbH -----> RS4 Avant B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To czekamy na zdjęcia ogarniętych :naughty:

Gratuluję zakupu :good: Orientowałeś się jak to od strony gwarancji wygląda?

Opublikowano
  • Autor

Gwarancje na wydech zamiast od audi mam od millteka.W ASO nie mieli zastrzezen , bo specjalnie sie pytalem.

Opublikowano

Szkoda, że nie masz na papierze. Muszęsiędowiedzieć jak to z EVO jest bo z tego co mi sięgdzieś obiło o uszy - wymiana wydechu = utrata gwarancji na auto :>

Opublikowano

no fajna dupcia teraz jest :)

patrzac na Twoja B8 i Makkiego to coraz bardziej B8ki zaczynaja mi sie podobac, choc wcale sie na to nie zanosilo :)

podobnie mialem przy okazji wprowadzenia B7 - jak zobaczylem lampy z tylu to sie zalamalem i nie moglem zrozumiec jak mozna bylo zepsuc tak ladne auto jak B6

z czasem nie dosc ze zaczela mi sie B7 podobac to nawet stalem sie jej posiadaczem :)

Dotychczas B8 podobala mi sie wylacznie jako Allroad, ale jako Ska w sumie tez jest całkiem fajna :gwizdanie:

W Świeta ogladalem swoja byla - lezka sie w oku krecila.... ;( o poprzednich samochodach dawno zapomnialem, a za B7 czasem nawet tesknie :embarrassed:

Opublikowano

Dzis pakuje manaty i wracam , ale zlecialo...............

Szerokosci tam! I nie daj sie zlapac! :)

BTW, super ze sie udalo z wydechem. Mam nadzieje ze Ci sie nie znudzi po drodze do domu. Ale pewnie teraz jeszcze nie bedzie budzal za bardzo..[br]Dopisany: 01 Styczeń 2012, 18:06_________________________________________________Rosemeyer: Ja moglbym sie chetnie z Toba za mienic na Q7 4.2TDI :)

Pomalu zaczynam dorastac do wiekszego samochodu. W B8 troche mi juz ciasno..

Opublikowano

Pomalu zaczynam dorastac do wiekszego samochodu. W B8 troche mi juz ciasno..

Makki jeśli nie masz 2ki dzieci i 90% Twojej jazdy to samotna jazda po miescie to kupowanie Q7 nie mam sensu - proponowałbym Ci bardziej A6 niż Q7.

Z drugiej strony przez to ze jest duze, to jest mega wygodne - o ile w miescie tego tak nie czuc, to trasa w tym aucie to poezja...

Ja chcialem zmienic B7 na coś wiekszego, bo była nam ciasno (2+1+nieduzy pies) - we wnetrzu bylo w miare ok, ale bagaznik byl maly.

Teraz, przez 1,5roku ani razu nie wykorzystalem 100% bagaznika pakujac sie tak samo jak 2 czy 3 lata temu gdy brakowalo mi miejsca w B7.

Nawet jadac na narty nie bralem boxa :polew:

PS

a najwazniejszy minus Q7 dla Ciebie to.... uciazliwa pielegnacja auta z racji gabarytow :polew:

nawet glupiej szyby z przodu nie da sie bez stolka/drabinki porzadnie wyczyscic :disgust:

Opublikowano
  • Autor

a najwazniejszy minus Q7 dla Ciebie to.... uciazliwa pielegnacja auta z racji gabarytow :polew:

nawet glupiej szyby z przodu nie da sie bez stolka/drabinki porzadnie wyczyscic

no to makki musial by jeszcze drabinki dokupic do kolekcji kosmetykow :wink4:

Q7 jako rodzinne auto jest mega , zdecydowanie najwelsze i najwygodniejsze w klasie , mi na razie jes dobrze tak jak jest imam nadzieje ze tak posotanie a jak juz mnie zmusi zycie na takie auto , to mimo wszystko bym wybral nowe Cayenne :cool1:

Opublikowano

mimo wszystko bym wybral nowe Cayenne :cool1:

ja też, gdyby nie te ceny :disgust:

jak kupowalem swoje to cayenne byla na tyle swieza, ze nawet u helmutow byl problem z dostepnoscia.

no ale jako next car... kto wie :gwizdanie:

chociaz chyba jako next to kupie cos z klimatem - mam od jakiegos czasu z tylu glowy G-klase :cool1:

Opublikowano
  • Autor

- mam od jakiegos czasu z tylu glowy G-klase :cool1:

55 AMG :wink4:

Mercedes-G55-AMG-Edition79-45.jpg

poezja :cool1:

Opublikowano

... mam od jakiegos czasu z tylu glowy G-klase :cool1:

Mamy podobne gusta widzę, strasznie mi się widzi klimat tego auta, ale koszta utrzymania zabijają niestety :disgust:

Opublikowano

wyprzedzić prawdziwą terenówką szybką osobówkę bezcenne :evil: Glander ma swój urok ale ceny używek już zabijają, klasa sama w sobie

Opublikowano

ale koszta utrzymania zabijają niestety :disgust:

porownanie z poziomu Q7 nie jest takie straszne ;-)

zwykly serwis ponad 2k, tarcze+klocki (p+t)=prawie 6k, wymiana czujnika spalin przy DPFie kosztujacego niecale 200pln=1,2k, bak paliwa prawie 600 na 700km po miescie :)

wracajac do G, to niestety najwieksza wada jest jego prowadzenie - skrecasz a on nic, skrecasz dalej, zacznie sie bujac i nadal jedzie prosto :)

ale ma swoj mega urok i calkiem niezle wyglada jak na 30latka :)

a te boczne wydechy to już w ogole mistrzostwo - to chyba jedyna seryjna fura z bocznymi wydechami dopuszczona do ruchu :kox:

Opublikowano

w USA Fordy (rezane przez SVT) mają boczne wydechy i śmigają, (mój też miał boczny na stronę pieszych i jakoś przegląd przechodził) nie wiadomo jak AMG przewaliło TUeV na to, ale jak widać dało radę

Opublikowano

ale koszta utrzymania zabijają niestety :disgust:

porownanie z poziomu Q7 nie jest takie straszne ;-)

zwykly serwis ponad 2k, tarcze+klocki (p+t)=prawie 6k, wymiana czujnika spalin przy DPFie kosztujacego niecale 200pln=1,2k, bak paliwa prawie 600 na 700km po miescie :)

wracajac do G, to niestety najwieksza wada jest jego prowadzenie - skrecasz a on nic, skrecasz dalej, zacznie sie bujac i nadal jedzie prosto :)

ale ma swoj mega urok i calkiem niezle wyglada jak na 30latka :)

a te boczne wydechy to już w ogole mistrzostwo - to chyba jedyna seryjna fura z bocznymi wydechami dopuszczona do ruchu :kox:

Miałem na myśli PB :gwizdanie: jakoś nie widzę dyszla w takim wozie :wink4: to chyba jedyny merc jakiego mógłbym mieć gdyby mnie było stać :>

Opublikowano
  • Autor

eee tam znalazo b sie jeszcze pare fajnych mercedesow......

autowp.ru_mercedes-benz_190e_2.5-16_evolution_ii_2-616x462.jpg

:wink4:

Opublikowano

Ten jest Świetny :>

BRABUS 800 WIDESTAR

Basis MERCEDES-BENZ G-Modell

Hubraum 6.233 ccm

Leistung* 588 kW (800 PS)

Drehmoment 1.420 Nm ab 2.100 U/min. (elektronisch abgeregelt auf 1.100 Nm)

Beschleunigung*

0 - 100 km/h 4,0 s

fotka z essen motor show 20011

gbrabus.jpg

Opublikowano

To już nie jest samochód :)

Opublikowano

Ten jest Świetny :>

BRABUS 800 WIDESTAR

Basis MERCEDES-BENZ G-Modell

Hubraum 6.233 ccm

Leistung* 588 kW (800 PS)

Drehmoment 1.420 Nm ab 2.100 U/min. (elektronisch abgeregelt auf 1.100 Nm)

Beschleunigung*

0 - 100 km/h 4,0 s

fotka z essen motor show 20011

gbrabus.jpg

Kosztuje jedyne 580.000 €

http://www.youtube.com/watch?v=1GPL6T0rx1s&feature=related

Opublikowano

fajny :evil: