turdzi Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Jakos mi zupelnie nie lezy ten wzor , nie wiem czemu , do tego mycie takich szprychowych felg w zimie to koszmar. Nie wiem czy nie skonczy sie jednak na 17 cali , bedzie przynajmniej troche opony i bedzie mozna troszke poupalac bo na 18 przy 225/45 to jednak malo juz tego zostaje. Zobaczymy za dwa tygodnie mam nagrane 18 , jak zejda to biore 17 ktore tez mam nagrane.
_Makki_ Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 i taki maly teaser 6.0 litrow na trasie zastanawiam sie kiedy zacznie przybywac paliwa w baku Widze ze wy tutaj bardzo lubicie dyskusje o spalaniu Po Norwegii na trasie jadac ladnie grzecznie jak wszyscy tutaj gesiego to mnie udalo sie zejsc do 5,8 (fis) na odcinku 420km. Niedlugo jedziesz do Polski. Nie wiem jak jezdzisz po Polsce ale jak Ci sie uda zejsc ponizej 8,5l na trasie to bedzie naprawde dobrze. Moje spalanie w lecie po Wawie czy Krakowie jest no prawie 1,5 razy wieksze niz w Norwegii. Masz u siebie to cos Start/Stop na postoju?
turdzi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Po Norwegii na trasie jadac ladnie grzecznie jak wszyscy tutaj gesiego to mnie udalo sie zejsc do 5,8 (fis) na odcinku 420km. no i wlasnie ta 6 tka wylapana na takiej trasie Mam statr/stop ale mam zawsze wylaczony. Zobaczymy jakie mi wyjdize spalanie na trasie do pl , bo bede jechal z mala i troche obladowany , za to z powrotem sam wiec pewnie troszkeprzyloze
_Makki_ Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 no i wlasnie ta 6 tka wylapana na takiej trasie Mam statr/stop ale mam zawsze wylaczony. Zobaczymy jakie mi wyjdize spalanie na trasie do pl , bo bede jechal z mala i troche obladowany , za to z powrotem sam wiec pewnie troszkeprzyloze Z rodzinka to trzeba grzecznie i bezpiecznie Samemu mozna troche inaczej.. Uwazaj tylko na cywilnych w Polsce bo szkoda pkt lapac. Masz CB na Polske?
turdzi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Masz CB na Polske? nie , mam lusterko wyobraznie i wyostrzony wzrok
_Makki_ Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Nie chcesz cyckonosza ochronnego na maske? Bedzie tansza przesylka z UK jak beda 2 szt
variocustoms Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ale shield nie chroni przed odpryskami od kamyków
turdzi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 ale shield nie chroni przed odpryskami od kamyków nic przed tym nie uchroni musial byc cale auto w kondom opakowac A tak zmieniając temat to bylem dzisiaj patrzec na samochód dla zony , jakoś tak mnie zapędziło do Toyoty i powiem wam ze to co w tej chwili Toyota prezentuje w środku to normalnie jakiś dramat.Wiedzialm ze do niemieckich aut Japończykom zawsze bylo daleko ale to nawet ciężko dramatem nazwać i ten wszechobecny smród tandetnego palsiku az mnie leb rozbolał za to karnalem sie Mazda 6 i przyznam ze za***iste auto i z wygladu i w srodku , szkoda tylko ze nie AWD.
loop Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Mój znajomy kupił nowego Avensisa i powiem szczerze,że środek rzeczywiście szału nie robi. Kupuj Turdzi żonie Audiole,to będziesz zadowolony A co do tego shielda to chyba i ja muszę się tym zainteresować Na masce już parę odprysków mam
turdzi Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Mój znajomy kupił nowego Avensisa i powiem szczerze,że środek rzeczywiście szału nie robi. Kupuj Turdzi żonie Audiole,to będziesz zadowolony tja , jak bym mial nieograniczony budzet to bym z checia kupil jej A1 1.4 180tke albo Coopera ale niestety tak nie jest wiec na razie na topie jest Mazda 2 Sprot i w sumie dzis jezdzilem i jestem rozkochany w tym dupowoziku.
loop Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 No niestety Audi kosztuje. Mała Mazda bardzo fajnie się prezentuje z wyglądu.Chyba jeden z ładniejszych małych autek na rynku Myślę,że w tej cenie jeden z lepszych wyborów.
turdzi Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 W sumie jak zaczniesz szukac czegos co by dalo troche frajdy to nie zawiele jest do wyboru.A1 i nowe polo odpada bo bardzo drogie , francuza zadnego nie chce ( mialem raz i dziekuje ) a fajne mocniejsze auta to juz prawie 10 letnie wiec ryzyko skarbonki bez dna wieksze. I tak oto wybor sie zawiezil i wpadla w oko taka oto Mazda.Wiem tez ze zonie sie podoba wiec bedzie zadowolonaz niespodzianki.Do togo 105KM wiec i tata bedzie miec tez troche frajdy Do tego mi sie zwyczajnie bardzo podoba
KmK Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 zdecydowanie dobra koncepcja są wersje 5d ? bo z dzieckiem 3d to nie najlepszy pomysł..
turdzi Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 sa , sa bo to jedn z wazniejszych kryteriow wyboru
loop Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Nie ma w Polsce w sprzedaży wersji 3D z tego co się orientuje Wycofana w 2010 roku,tak samo zresztą jak diesla nie oferują u nas. Tylko benzynówki 1,3 oraz 1,5. Zresztą mało praktyczna chyba taka trzy-drzwiówka ...
turdzi Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Nie ma w Polsce w sprzedaży wersji 3D z tego co się orientuje Wycofana w 2010 roku,tak samo zresztą jak diesla nie oferują u nas. Tylko benzynówki 1,3 oraz 1,5. Zresztą mało praktyczna chyba taka trzy-drzwiówka ... nie jest tak zle , do wyboru do koloru http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=30328048 http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=29293583 w sumie to jeszcze w gre wchodzi Suzuki Swift ale Sport ciezko dostepny wiec pewnie 1.3 4x4
loop Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Eeee no fajnie się prezentuje w tej wersji sport :good:
saint4 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 panowie co o tym sadzicie?? http://moto.allegro.pl/audi-a5-8t0-komplet-kol-245-40r18-oryginal-a4-a3-i1775656921.html cena jakas niska ze ten komplet...co myslicie o tych felgach??
Rekomendowane odpowiedzi