Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Jak zamontować chromowane listwy drzwi i dachu w sedanie ??? proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam B8 ale bez chromu , i tu moje pytanie, jak zamontować takie listwy, czy warto sie wysilać??

Opublikowano

Na pewno sie da :) Cuber chyba zmienial u siebie popytaj go czy duzo z tym zachodu :wink4:

Opublikowano

Aby było profi i ORI to Szybki tylnie boczne ( w sedanie te "trójkąciki" ) trzeba wymienić na te którą są z listwami chromowanymi, a to dlatego że uszczelka jest wulkanizowana z szybą.

Innych problemów nie ma.

Opublikowano

Cuberq, powiedz robiłes to w serwisie czy na wlasna reke?? gdzie kupiłeś chromy, prosił bym o wiecej informacji, jesli można:)i ile cie to kosztowało??

Opublikowano

Wszystko robiłem w ASO :) koszt hmmmmmm 0,7 ? :wink4: Listwy z szybami jakies 1600 zł :evil:

Chromy tez kupiłem w ASO , kupując na alledrogo czy na szrocie nie wiadomo czy prosta przyjdzie listwa dachowa .....

Opublikowano

no to w serwisie powiedzieli ze wymiana jest bardzo pracochłonna, i czy to prawda ze jak kupowales te chromy to były one z uszczelkami czy same listwy, bo mi powiedzieli z razem z uszczelka, a na allegro widziałem te listwy ale bez uszczelek, teraz juz nie wiem, bardzo bym chciał je załozyc, no ale qrde niewiadomo komu wierzyć, nie rozumiem dlaczego na allegro widziałem sama listwe dachową za 250 zł na strone w aso za 440 zł, troszke to dziwne....