Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kupowanie auta od starszego Pana/i - mity i fakty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:shocked: ,masakra
Opublikowano

Dziadek jechał pod prąd na autostradzie A4...

2al6giBq3MI

3kustQElzVE

Nie moge uwierzyć :shocked:

Opublikowano

W pewnym wieku powinni " tacy wiekowi" kierowcy sami prawka oddawać by nie dochodziło do takich sytuacji ,wtedy byłoby bezpieczniej dla nas wszystkich . Może nie wszyscy ale ktoś się powinien czymś takim zająć zamiast dorzucać do taryfikatora mandaty za picie napoi i palenie papierosów w samochodzie.

To by się nazywało odpowiedzialnością .

Opublikowano

W pewnym wieku powinni " tacy wiekowi" kierowcy sami prawka oddawać by nie dochodziło do takich sytuacji ,wtedy byłoby bezpieczniej dla nas wszystkich . Może nie wszyscy ale ktoś się powinien czymś takim zająć zamiast dorzucać do taryfikatora mandaty za picie napoi i palenie papierosów w samochodzie.

To by się nazywało odpowiedzialnością .

może nie koniecznie z urzedu oddawac prawko, ale wprowadzić obowiązek po pewnym wieku okresowych badań psycho fizycznych. Jak ktos jest w formie to i 100latek niech sie turla ale jest wielu własnie takich jak na filmikach co jest grozą na drogach. Nie wiadomo czy taki w pewnym momencie nie uśnie, albo zasłabnie i tragedia gotowa. Kazdemu się może zdarzyć zasłabnięcie lub choćby zawał ale w pewnych warunkach i wieku ryzyko rośnie :disgust:

Opublikowano

Może nie z urzędu ok. ale psychotesty jakby wprowadzili to :good: .

Takie psychotesty jakby były dzisiaj dla młodych przed pierwszym podejściem do egzaminu to by też nie było bezsensowne :mysli: .

Zaraz mnie młodzi zlinczują :gwizdanie: :decayed: .

Opublikowano

Takie psychotesty jakby były dzisiaj dla młodych przed pierwszym podejściem do egzaminu to by też nie było bezsensowne :mysli: .

Na pewno by nie zaszkodziły. Moze mniej Motłochu i idiotów by jeździło i było by bezpieczniej :disgust:

Opublikowano
  • Autor

Na pewno by nie zaszkodziły. Moze mniej Motłochu i idiotów by jeździło i było by bezpieczniej :disgust:

Polscy kierowcy są za bardzo sfrustrowani sytuacją społeczno-polityczną, do tego dochodzi jeszcze jakość dróg i cena paliwa, co powoduje wzmożoną agresję wśród ludzi siedzących za kółkiem :confused4: Młodzi ludzie, którzy stali się posiadaczami Prawa Jazdy nie mają skąd czasami czerpać dobrych wzorców i po prostu z bezsilności akceptują warunki panujące na drodze. Dopóki nie będzie dobrych dróg i autostrad to kierowcy w PL nie będą mieli możliwości zaspokojenia głodu prędkości, przykre ale prawdziwe :) pozdro!

Opublikowano

Polscy kierowcy są za bardzo sfrustrowani sytuacją społeczno-polityczną, do tego dochodzi jeszcze jakość dróg i cena paliwa, co powoduje wzmożoną agresję wśród ludzi siedzących za kółkiem :confused4: Młodzi ludzie, którzy stali się posiadaczami Prawa Jazdy nie mają skąd czasami czerpać dobrych wzorców i po prostu z bezsilności akceptują warunki panujące na drodze. Dopóki nie będzie dobrych dróg i autostrad to kierowcy w PL nie będą mieli możliwości zaspokojenia głodu prędkości, przykre ale prawdziwe :) pozdro!

coś w tym jest.

Ale co do "głodu prędkości" to nie dokońca bym się zgodził. Jest gdzie przycisnąć i sam też nie jeżdze wolno ale tam gdzie się da a nie dajmy na to przez wieś kreta droga a on dopiepsza ile sie da :gwizdanie:

Najgorsze jest to jak taki zrobi prawko, starzy kupia BolidMłodzierzyWiejskiej i palma odbija. Nie ważne jest jak pod remiza nie kłebu dymu, koledzy nie przyklasna jaki on jest extra itp a laski nie sikają po nogach :wallbash:[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2011, 13:07_________________________________________________Ale ok z mojej strony Koniec OT bo watek nie tego dotyczy :hi:

Opublikowano

U mnie starszy sąsiad garaż obok miał Opla Astre 1 auto po 5 latach miało ok 7000tyś w garażu był rozciągnięty dywan auto jeżdziło tylko w pogode a przed wiazdem do garażu wszystko było omiatane z kurzu włacznie z bieżnikiem na oponach widziałem to na własne oczy i jak pojechał wymienić autko na Astre 3 to w serwisie nie wieżyli.

Opublikowano

U mnie starszy sąsiad garaż obok miał Opla Astre 1 auto po 5 latach miało ok 7000tyś w garażu był rozciągnięty dywan auto jeżdziło tylko w pogode a przed wiazdem do garażu wszystko było omiatane z kurzu włacznie z bieżnikiem na oponach widziałem to na własne oczy i jak pojechał wymienić autko na Astre 3 to w serwisie nie wieżyli.

Też znam takiego :wink4: Jak pada deszcz nie ma opcji żeby wyjechał z garażu :decayed:

Opublikowano
  • Autor

są też tacy, którzy po kupieniu auta mają ciągle folię na fotelach :kox:, a jak auto stoi w garażu to zakładają jeszcze białe psześcieradła na fotele :naughty:, nie wiem po co, żeby się folia fabryczna nie zniszczyła :mysli: :mysli:

Opublikowano

Dlatego jak ja szukałem auta, to przy pierwszym spotkaniu z właścicielem, prosiłem o przewiezienie mnie autem :) Mniej więcej da radę zobaczyć jak było traktowane auto, czy właściciel ma opory przed wkręcaniem pod odcinkę na zimnym i czy po prostu umie jeździć... :wink4: