puchaty106 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam mam pytanie odnosnie przyciskow w multifunkcyjnej kierownicy czy powinny byc podsietlone jak zapalm swiatla i czy przyski np podglasninia beda dzialac dla radia czy tylko dla telefonu??
wrclaguna Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Jak zapalsz swiatla to tez przyciski swieca A jakie masz radio i czy masz bluutka ?
steve69 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 ... i czy przyski np podglasninia beda dzialac dla radia czy tylko dla telefonu?? W trakcie połączenia telefonicznego przyciskami regulujesz głośność rozmowy. Po zakończeniu połączenia regulujesz głośność radia. -- Pozdrawiam. Sławek
puchaty106 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Sprawa wyglada tak ze niektore pezyciski dzialaja np -glos odebranie telefonu i pzrzelaczanie utworu tylko wdol a i oczywiscie wszystkie nie siweca???
A4_Dominik_WAW Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 O jakim aucie mówisz bo chyba nie o swoim ? Twój ma dwa przyciski mode i tą gębę gadającą i dwie rolki więc powinny palić się 4 strzałki i dwa przyciski. Zrób większy opis co masz w aucie jaka kierownica itp. wstępnie obstawiam na uszkodzenie przewodów albo taśmy poduszki.
puchaty106 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Juz poprawilem mam b6 2004 rok i przyciski na kierownicy czteroramiennej po 3 na bokach.
A4_Dominik_WAW Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Weź torxa 30 o odkręć poduszkę (śruby są po obu stronach). Odepnij żółtą wtyczkę od taśmy i przyjrzyj się poduszce czy przewody nigdzie nie są przetarte jeżeli jest z nimi wszystko ok to obstawiam na problem z taśmą. Raz miałem taki przypadek że trzeba było lekko docisnąć poduszkę i podświetlenie się pojawiało ogólnie nie znalazłem przyczyny tego problemu ale może u Ciebie będzie coś innego.
Rekomendowane odpowiedzi