Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Fotele z polifta w przedlifcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie mam pytanie, jak w temacie wreszcie się udało, kupiłem kubełki grzane i z poduszkami tak jak chciałem, założyłem i jazda jest dużo bardziej ok , jest tylko kilka ale, może ktoś coś podpowie, a mianowicie: wtyczka od poduszek jest inna w polifcie od przedliftu, czy wystarczy tylko przelutować wtyczkę i co trzeba zrobić żeby działało pompowanie lędźwi , obie wtyczki podłączyłem i lipa :embarrassed:, z góry dzięki za podpowiedź

Opublikowano

wtyczka od poduszek jest inna w polifcie od przedliftu, czy wystarczy tylko przelutować wtyczkę

Ty piszesz bo sprawdzałeś czy się domyślasz?

Opublikowano
  • Autor

moje stare fotele mają wtyczkę na dwa piny , a nowe na 3 piny :(

Opublikowano

Albo wykorzystaj starą wtyczkę 2 pin i dociągnij masę, albo dokup wtyczkę 3pin. Pompowanie lędźwi potrzebny + po załączeniu stacyjki najlepiej przez bezpiecznik i masa, która może być wspólna dla poduch i pompowania.

Opublikowano
  • Autor

wtyczkę tak właśnie myślałem ze dokupię, tyko się tak zastanawiałem czy wtyczka z trzema pinami ma trzy kable czy dwa , bo moja ma tylko dwa

Opublikowano

wtyczkę tak właśnie myślałem ze dokupię, tyko się tak zastanawiałem czy wtyczka z trzema pinami ma trzy kable czy dwa , bo moja ma tylko dwa

jak masz dwa kable we wtyczce, to musisz mieć jeszcze jedną wtyczkę (czerwoną) z brązowym kablem.

Opublikowano
  • Autor

wydawało mi się że wtyczka od poduszek jest żółto-fioletowa , ale może się mylę, niech mnie kto poprawi jak coś

Opublikowano

Airbagi:

dwie kostki pod fotelem kierowcy jedna czerwona z kablem brązowym (masa), druga żółta z dwoma przewodami biało-niebieski i biało-brązowy

czyli tniesz stare wtyczki od Airbagow i podłączasz pod nową wtyczkę biało-niebieski z niebieskim i biało-brązowy z białym i brązowy z brązowym z nowej kostki

pod fotelem pasażera masz inne kolory tzn. żółto-brązowy i żółto-niebieski no i osobno brązowy a we wtyczce poliftowej są przewody biały, zielony i brązowy i teraz podpinasz żółto-niebieski do zielonego, a żółto-brązowy do białego no i brązowy do brązowego

Pompowane lędźwie i grzane d*py:

kupiłem ori wiązki i rozłożyłem jak w oryginale w aucie, do tego trzeba podłączyć pod bezpieczniki

grzane d*py pod stałego plusa zabezpieczone bezpiecznikiem 30A

lędźwie chyba też dawałem do stałego plus i zabezpieczyłem bezpiecznikiem 5A

[br]Dopisany: 24 Czerwiec 2011, 07:56_________________________________________________ważna rzecz to zabawa przy airbagach na odłączonym aku!