elmichalkw Opublikowano 30 Czerwca 2011 Opublikowano 30 Czerwca 2011 no wlasnie Auto mapa i bedzie Tutaj jeszcze trzeba dodać jedną ważną rzecz, a mianowicie głowę Nie raz przejechałem się na różnych mapach, bo wpisałem adres i "ślepo" za nawigacją i wyjeżdżasz gdzieś w jakiś deptak czy cuś, albo osiedle domków jednorodzinnych. Bo czasem firmy są w tak dziwnych miejscach, że głowa boli. Kto nie jeździł takim dużym autkiem to nie wie jak to jest jak się wpi..sz w jakąś dziurę i ani w prawo ani w lewo. Ale mimo wszystko AutoMapa + Głowa = dobry wybór :> To juz kazda navi moze nas poprowadzić, dlatego nie polecam max przyblizenia mapy tylko raczej oddaloną, wtedy po samym układzie ulic mozemy stwierdzic gdzie i po czym chce nas wyprowadzić
addassko Opublikowano 1 Lipca 2011 Opublikowano 1 Lipca 2011 no wlasnie Auto mapa i bedzie Tutaj jeszcze trzeba dodać jedną ważną rzecz, a mianowicie głowę Nie raz przejechałem się na różnych mapach, bo wpisałem adres i "ślepo" za nawigacją i wyjeżdżasz gdzieś w jakiś deptak czy cuś, albo osiedle domków jednorodzinnych. Bo czasem firmy są w tak dziwnych miejscach, że głowa boli. Kto nie jeździł takim dużym autkiem to nie wie jak to jest jak się wpi..sz w jakąś dziurę i ani w prawo ani w lewo. Ale mimo wszystko AutoMapa + Głowa = dobry wybór :> To juz kazda navi moze nas poprowadzić, dlatego nie polecam max przyblizenia mapy tylko raczej oddaloną, wtedy po samym układzie ulic mozemy stwierdzic gdzie i po czym chce nas wyprowadzić wiec Auto Mapa :)
Rekomendowane odpowiedzi