slawek5170 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Wie ktoś może jak rozwiązać w/w problem. muzyka jest fe filmie, ale głosu nie ma. podobnie jak pracuje na komputerze, np. otwarcie folderu itp też nie ma dźwięku. szukałem na google ale nic nie znalazłem co by mi pomogło. zainstalowałem 2 programy ale nic. wcześniej wszystko działało normalnie
M.Audi Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 jakiego maz Windowsa?jaki zestaw glosnikow? jakie maz kodeki?
MultiPanda69 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Opublikowano 28 Czerwca 2011 ile masz glosnikow ? jest mozliwosc ze w ustawieniach windowsa masz np. 5.1, a w rzeczywistosci masz 2.1 - co moze skutkowac tym ze w filmie muzyka jest odtwarzana na tych kanalach co masz podlaczone glosniki a tam gdzie powinna byc reszta glosnikow(ktorych nie masz) podlaczona moze isc glos.
slawek5170 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2011 mam słuchawki, doszedłem co jest powodem. mam złamany kabel blisko wejścia do kompa od słuchawek. dzięki za chęć pomocy!!!
Rekomendowane odpowiedzi